Afrin Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Afrin Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı

Afrin Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenimahalle İlçe Başkanlığı, Afrin bölgesinde şehit olan askerler için lokma dağıttı.

07.02.2018 18:12

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenimahalle İlçe Başkanlığı, Afrin bölgesinde şehit olan askerler için lokma dağıttı.

MHP Yenimahalle İlçe Başkanlığınca, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD- YPG ve DAEŞ mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için lokma dağıtıldı. Lokma dağıtımı organizasyonu için Yenimahalle İvedik Caddesi üzerinde stant kuruldu. Hazırlanan sıcak lokmalar burada vatandaşa dağıtıldı. 7'den 70'e oradan geçen herkes standın önüne gelerek lokma aldı ve Mehmetçiğe dua etti. MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, Ankara'nın değişik yerlerinde Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele ederken şehit olan askerler için lokma dağıtımı yaptıklarını ve vatandaştan dua istediklerini söyledi.

"Cephedeki askerlerimiz ile birlikte teröristlere karşı savaşmaya hazırız"

MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Soner Cengiz ise duygu düşüncelerini şöyle anlattı:

"Biliyorsunuz şuan doğuda birçok operasyon düzenleniyor ve maalesef şehitlerimiz var. Bu sebeple burada onların adına halkımıza lokma dağıtıyoruz ve onlar için dua istiyoruz. Sürekli onları düşündüğümüzü bilmelerini istiyoruz. Birçok ilimiz ve ilçemiz bu etkinliği gerçekleştirecektir. MHP her zaman cephede bulunan askerimizin yanındadır. Genel Başkanımız dahil hepimiz, cephedeki askerlerimiz ile birlikte teröristlere karşı savaşmaya hazırız."

"Liderimizin talimatıyla bir bozkurt gibi tereddüt etmeden orada olacağımızın göstergesidir"

MHP için en hassas konulardan birisinin bu olduğunu belirten Yenimahalle İlçe Başkanı Yılmaz, "Tüm Türkiye'deki MHP teşkilatları gibi Yenimahalle İlçe Başkanlığı olarak bizler de geçen hafta Kur'an tilaveti ile başlayan ve bu hafta da tüm Yenimahalle ilçemizde yaklaşık 20 bin civarında lokma tatlısı dağıtarak, Afrin'deki Mehmetçiğimiz ve şehit olan Mehmetçiklerimiz için dua istiyoruz. MHP'nin en hassas olduğu konulardan birisidir. Türkiye'deki tüm teşkilatlarımız değişik programlar yapıyor. Örneğin Çubuk ilçe teşkilatımız hafta sonu kurban kesimi gerçekleştirecek. Mehmetçiğimizin yalnız olmadığını bir ölüp bin dirildiğimizi ve ihtiyaç olduğu zaman liderimizin talimatıyla bir bozkurt gibi tereddüt etmeden orada olacağımızın göstergesidir. Mehmetçiğimiz gece gündüz demeden bizler için orada mücadele ediyor, Rabbim yardımcıları olsun" şeklinde konuştu.

Yenimahalle İlçe Başkanı Yılmaz, o sırada orada görev yapan polis memurlarına da lokma ikram ederek Mehmetçiğimiz için dua istedi. Yılmaz, "Allah yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.

"Dualarımız askerlerimiz ile birlikte, Allah onları korusun"

Stant önüne gelen lokma tatlısı alıp ve Mehmetçiğe dua eden vatandaşlar, duygularını kelimelerle anlatılamadığını çok duygusal bir konu olduğunu belirtti. Mehmetçiğimiz için dualarını eksik etmediklerini belirten vatandaşlar, "İnşallah başarılı olacağız" dediler. Düzenlenen etkinliğin çok güzel olduğunu ve her sivil kuruluşun yapması gerektiğini vurgulayıp, Tabipler Birliğini de kınar şekilde 'Neymiş o öyle bağırmakla olmuyor. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Böyle olduğumuz sürece kimse bizi bölemez. İnşallah her şey düzelir dualarımız her zaman onlarla" ifadelerini kullanırken, minik bir çocuk ise, "Dualarımız askerlerimiz ile birlikte, Allah onları korusun" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afrin Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı - Son Dakika


Advertisement