Afyonkarahisar Afyonkarahisar'da Yolcu Otobüsü, Refüjdeki Kanala Devrildi 7 Ölü, 28 Yaralı Hd - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Afyonkarahisar'da Yolcu Otobüsü, Refüjdeki Kanala Devrildi 7 Ölü, 28 Yaralı Hd

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü, refüjdeki kanala devrildi 7 ölü, 28 yaralı (2)AFYONKARAHİSAR'da sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü refüjdeki su kanalına devrildi.

18.09.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü, refüjdeki kanala devrildi 7 ölü, 28 yaralı (2)

AFYONKARAHİSAR'da sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü refüjdeki su kanalına devrildi. Kazada otobüs şoförü Deniz Gökçe'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi öldü, 28 kişi yaralandı. Kendisi de Tır şoförü olan Ali Gökçe, tesadüfen kaza yerinden geçerken otobüs şoförü oğlunun öldüğü haberini aldı. Ali Gökçe, Kazayı gördüm ve yardım etmek için durdum. Oğlumun kullandığı arabaymış dedi.

Kaza, sabaha karşı Afyonkarahisar- Antalya karayolunda meydana geldi. Antalya'dan Eskişehir'e giden Deniz Gökçe'nin kullandığı Kamil Koç firmasına ait 07 ZY 555 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkıp, refüjdeki su kanalına devrildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere sevk edildi. Otobüste 2'si şoför, 1'i muavin 36 kişinin bulunduğu belirtildi.

AİLELER HASTANEYE AKIN ETTİ

Kazada şoför Deniz Gökçe, muavin Mustafa Mercan ve yolculardan Hasan Işık ile kimliği henüz tespit edilemeyen 4 kişi yaşamını yitirdi. Ölenlerin cenazeleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga konuldu. Kaza haberini alan aileler hastaneye akın ederken, kimliği belirlenemeyen cenazelerin kime ait olduğunun tespiti için ailelere morgda teşhis yaptırıldı. Kazada 28 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 6'sının durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

OLAY YERİNDEN GEÇERKEN KAZAYI ÖĞRENDİ

Diğer yandan kazada yaşamını yitiren otobüs şoförü evli ve 2 çocuk babası Deniz Gökçe'nin babası Ali Gökçe'nin (61) de Tır şoförü olduğu ve kazadan bir süre sonra tesadüfen olay yerinden geçtiği ortaya çıktı. Yardım için durduğunda kazaya karışanın oğlunun kullandığı otobüs olduğunu öğrenen Ali Gökçe, oğlunun yaşamını yitirdiğini de buradan öğrendi.

'OĞLUMUN KULLANDIĞI ARABAYMIŞ'

Daha sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne gelerek oğlunun cenazesini teşhis eden Ali Gökçe, gazetecilerin sorusu üzerine, Oradan tesadüf eseri geçiyordum. Kendim de Tır şoförüyüm. Kazayı gördüm ve yardım etmek için durdum. Arabanın oğlumun çalıştığı firmanın arabası olduğunun farkına vardım. Gelinimi aradım. Oğlumun kullandığı arabanın plakasını istedim. Daha sonra gelen plakanın kaza yapan otobüsün plakasıyla aynı olduğunu gördüm. Oğlumun kullandığı arabaymış. Ben geldiğimde zaten jandarma, emniyet, 112 oradaydı. Arabanın kaza yaptığı yere inilmiyordu dedi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran da yardımcılarıyla beraber morga gelerek, çalışmaları denetledi.

Afyonkarahisar Afyonkarahisar\'da Yolcu Otobüsü, Refüjdeki Kanala Devrildi 7 Ölü, 28 Yaralı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Afyonkarahisar'da Yolcu Otobüsü, Refüjdeki Kanala Devrildi 7 Ölü, 28 Yaralı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement