Afyon Şehidinin Kardeşi: Kaza Değil İhmal - Son Dakika
Güncel

Afyon Şehidinin Kardeşi: Kaza Değil İhmal

Afyon Şehidinin Kardeşi: Kaza Değil İhmal

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim, mezarı başında anıldı.

05.09.2013 16:12  Güncelleme: 11:55

Afyonkarahisar'da geçen yıl askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden, 46 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim, Samsun'daki mezarı başında anıldı. Ayşegül Çoban, ağabeyinin şehit olmasına neden olan patlamanın kaza olduğunu düşünmediğini belirterek, "İhmal olduğuna inanıyorum. Geçiştirmesinler, derinlemesine araştırsınlar." dedi.

Geçen yıl 5 Eylül'de Afyonkarahisar'daki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda bulunan mühimmat deposunda el bombaları tasnif edilirken meydana gelen patlamada şehit olan askerlerden Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim için bugün mezarı başında anma töreni düzenlendi.

Samsun'da oturan annesi 69 yaşındaki Nahice Nayim ile 43 yaşındaki kız kardeşi Ayşegül Çoban, Kıranköy Mezarlığı'ndaki şehitliğe giderek Kıdemli Başçavuş Nayim'in mezarı başında dua okuyup gözyaşı döktü.

'İHMAL OLDUĞUNA İNANIYORUM'

Acılı anne Nahice Nayim, oğlunun mezar taşını öpüp, "Yaktın beni yavrum. Acına dayanamıyorum oğlum!" diyerek ağıt yaktı. Ağabeyinin şehit olmasına neden olan patlamanın kaza olduğunu düşünmediğini söyleyen 3 çocuk annesi Ayşegül Çoban ise "Kaza olduğunu düşünmüyorum. İhmal olduğuna inanıyorum. Benim ağabeyim 25 senesini verdi. Tecrübesiz değil ki. Kaza diye geçiştiriyorlar. İyice araştırmalarını isterim. Derinine girmelerini isterim. Geçiştirmesinler, kapatmasınlar. 25 can yandı! " dedi.

EŞİ VE ÇOCUKLARI DENİZLİ'DE YAŞIYOR

Samsun Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri de şehit Başçavuş Nayim'in mezarını ziyaret ederek Kuran-ı Kerim okudu. Dernek üyeleri şehit annesi ve kardeşine taziyede bulundu. Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'in eşi 45 yaşındaki Birgül Nayim'in, 22 yaşındaki oğlu Astsubay Çavuş Yiğit Şahin Nayim ve 16 yaşındaki Yağız Hakkı Nayim ile birlikte Denizli'de yaşadığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyon Şehidinin Kardeşi: Kaza Değil İhmal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement