Ağabeyinin Göğsüne Yapışan Keneyi Çıkardı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ağabeyinin Göğsüne Yapışan Keneyi Çıkardı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ağabeyinin Göğsüne Yapışan Keneyi Çıkardı

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde, 6 Yaşındaki Aleyna Altınışık, Ağabeyi 12 Yaşındaki Batuhan'ın Göğsüne Yapışan Keneyi, 'Doktor Amcalar Böyle Yapmıştı' Diyerek Çıkarttı. Ailesi, Bir Gün Önce de Aleyna'ya Kene Yapıştığını ve Hastanede Çıkarıldığını Söyledi.

Konya’nın Seydişehir İlçesi’nde, 6 yaşındaki Aleyna Altınışık, ağabeyi 12 yaşındaki Batuhan’ın göğsüne yapışan keneyi, ‘Doktor amcalar böyle yapmıştı’ diyerek çıkarttı. Ailesi, bir gün önce de Aleyna’ya kene yapıştığını ve hastanede çıkarıldığını söyledi.

KENE UZMANI ALEYNA'NIN FOTOĞRAFLARI

Olay, Alaylar Mahallesi Eti Lojmanları’nda meydana geldi. Aleyna ve Batuhan Altınışık, sokakta oynarken, Batuhan’ın göğsüne kene yapıştı. Bunu gören küçük kardeşi Aleyna, ‘Doktor amcalar böyle yapmıştı’ diyerek, ağabeyinin vücudundaki keneyi, eliyle çıkarıp attı. Batuhan Altınışık, olayı anlatınca, ailesi tarafından Seydişehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Doktorlar, Batuhan Altınışık’ın vücudundaki kenenin çıkarıldığını, bu sırada vücutta her hangi bir parça kalmadığını belirledi.

Baba Uğur Altınışık, “Bir gün önce küçük kızıma kene yapışmıştı. Hastaneye götürüp çıkarttırdık. Bugün de ağabeyine kene gelince, Aleyna ‘ben biliyorum’ deyip çıkartmış” dedi.

Kaynak: DHA