Ahlat Belediye Başkanı Çoban trafik kazası geçirdi - Son Dakika
Güncel

Ahlat Belediye Başkanı Çoban trafik kazası geçirdi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban ve beraberindekiler hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından Başkan Çoban, durumunun iyi olduğunu belirterek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

02.08.2023 17:07  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahlat Belediye Başkanı Çoban trafik kazası geçirdi

BİTLİS - Bitlis'in Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban'ın da içinde bulunduğu araç kaza yaptı, Başkan Çoban ve beraberindekiler hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, ilçenin Selçuklu Caddesi üzerinde meydana geldi. Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban'ın da içinde bulunduğu S.A. idaresindeki 06 FF 5307 plakalı Volkswagen marka otomobil ile Ü.A. idaresindeki 33 AOR 327 plakalı Seat marka otomobil çarpıştı. Kaza sonrası Ahlat Belediye Başkanı Çoban'ın ile birlikte araçlar içerisinde bulunan 7 kişi hafif şekilde yaralanarak tedavileri için Ahlat Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralılar taburcu edilirken, olayla ilgili adli tahkikat ise devam ediyor.

Kazanın ardından İHA muhabirine telefonla bilgi veren Ahlat Belediye Başkanı Çoban, kazadan dolayı arayıp soran herkese çok teşekkür ederek, durumunun iyi olduğunu söyledi. Başkan Çoban, hem personeline hem de kazada yaralanan aileye geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ahlat Belediye Başkanı Çoban trafik kazası geçirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahlat Belediye Başkanı Çoban trafik kazası geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement