Ahmet Hakan'a Saldırıda Flaş Gelişme! Gözaltı Sayısı 7'ye Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Ahmet Hakan'a Saldırıda Flaş Gelişme! Gözaltı Sayısı 7'ye Çıktı

04.10.2015 12:54  Güncelleme: 13:51

Gazeteci Ahmet Hakan'a saldırıda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şüpheli sayısı 7'ye yükseldi. Saldırganları terör savcısı sorgulayacak.

Hürriyet yazarı-gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a, Nişantaşı'ndaki evinin önünde saldıran ve baştan beri adı geçen 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevkten sonra gözaltına alınanların sayısının 7 olduğu ortaya çıktı. Şahısları Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun nöbetçi savcısı alacak.

SAVCILIK KATINDALAR

Adliyeye sevk edilen saldırganların ifadesi Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun nöbetçi savcısı Mehmet Şenay Baygın alacak.

Sabah saat 09.45 sıralarında adliyeye sevk edilen saldırganlar önce doktor kontrolünden geçirildi ardında da sorgu için savcılık katına çıkarıldı.

6 ARAÇLA GETİRİLDİLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ndeki ifade verme işlemlerinin ardından şüpheliler, konvoy eşliğinde saat 9.45'de emniyet binasından çıkış yaptı. 6 araçtan oluşan konvoyda bulunan şüpheliler, savcılık sorgusu için saat 10.00'da Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

GÖZALTI SAYISI 7'YE ÇIKTI

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün devraldığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ahmet Güler, Kamuran Ergin, Fuat Elmas ve Uğur Adıyaman 1 Ekim'de gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevkten sonra gözaltına alınanların sayısının 7 olduğu ortaya çıktı.

Son Dakika Güncel Ahmet Hakan'a Saldırıda Flaş Gelişme! Gözaltı Sayısı 7'ye Çıktı - Son Dakika


Advertisement