Ahmet Kuybu'dan Akedaş'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ahmet Kuybu'dan Akedaş'a Ziyaret

Ahmet Kuybu\'dan Akedaş\'a Ziyaret

Kahramanmaraş Esnaf Ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Kahramanmaraş-Adıyaman Da Elektrik Dağıtım Görevini Devralan AKEDAŞ'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

04.02.2011 21:17  Güncelleme: 21:19

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Kahramanmaraş- Adıyaman da elektrik dağıtım görevini devralan AKEDAŞ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kahramanmaraş'ta bulunan AKEDAŞ Genel Merkezinde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk'u makamında ziyaret eden Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu'ya Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz, Minübüsçüler Odası Başkanı Durdu Akpıar, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı İhsan Kurtar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Enver Çelebi, Hazır Ayakkabıcılar Odası Başkanı Cafer Tepe, Mahrukatçılar Odası Başkanı Adem Özdemir de eşlik ettiler.

AKEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk'a hayırlı olsun dileklerini ileten ve başarı dileyen KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Sizi her zaman çok sevdik başarılı bulduk. Her yere koşturuyor ve memleketin sorunlarıyla ilgileniyorsunuz. AKEDAŞ'ta memleketimiz için hayırlı olsun. Sizin gibi değerli iş adamlarımızın bu girişimi eminim hem ülkemize hem de şehrimizle birlikte bölgemize ciddi faydalar sağlayacaktır"dedi.

AKEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk; "Ziyaretinizden şeref duyduk. Kahramanmaraş'ın en önemli kurumlarından biri olan Esnaf Odaları Birliği ve yöneticilerinin bizi ziyaret etmeleri mutluluk vericidir. Çok teşekkür ediyorum. Bu yeni oluşum AKEDAŞ adıyla hem Türkiye'ye hem de bölgeye hizmet edecektir. Eksikleri ve aksaklıkları çok iyi biliyoruz. 24 saat çalışıyoruz. Bölgede bundan sonra her şey daha iyi olacak"diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Kuybu'dan Akedaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement