Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanı Ahmet Türk'ün, ağabeyi Tomir Türk Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
"Hacı Demo" olarak bilinen Tomir Türk, beyninde tümör olduğu için 2 yıldır tedavi görüyordu. 20 gündür de Ankara Güven Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde olan Tomir Türk 78 yaşında yaşamını yitirdi.
-BDP'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI-
BDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak, yayınladıkları başsağlığı mesajında, şunları kaydetti:
"Demokratik Toplum Kongresi Eşbaşkanı, Mardin Milletvekili Ahmet Türk'ün değerli ağabeyi Hacı Demo Türk'ün vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Kendisi ne yazık ki yakalandığı amansız hastalığa yenik düşmüştür. Türk'ün ve yakınlarının acısını yürekten paylaşıyoruz.
Merhum'a Allah'tan rahmet, tüm ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz." - Ankara
Son Dakika › Güncel › Ahmet Türk'ün Ağabeyi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?