Aıd, Bosna Hersek'te Faaliyete Başladı - Son Dakika
Güncel

Aıd, Bosna Hersek'te Faaliyete Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Tören detayları AID Bosna Hersek Başkanı Dr. Emina Selimovic açıklaması Saraybosna Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi İrnis Bisco açıklaması AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil açıklaması AID, Bosna Hersek'te faaliyete başladı İstanbul merkezli Uluslararası Doktorlar Birliği (AID), başkent Saraybosna'da düzenlenen törenle Bosna Hersek'te resmen faaliyete başladı.

08.04.2016 20:37

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Tören detayları

AID Bosna Hersek Başkanı Dr. Emina Selimovic açıklaması

Saraybosna Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi İrnis Bisco açıklaması

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil açıklaması AID, Bosna Hersek'te faaliyete başladı

İstanbul merkezli Uluslararası Doktorlar Birliği (AID), başkent Saraybosna'da düzenlenen törenle Bosna Hersek'te resmen faaliyete başladı.

AID Bosna Hersek Başkanı Dr. Emina Selimovic, Türkiye'den gelen milletvekilleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katıldığı törende konuşan "AID, Saraybosna'da ocakta kuruldu ve bugün resmen faaliyete başladık. Kuruluş aşamasında Türkiye'den büyük destek aldık" ifadesini kullandı.

Selimovic, üye doktorların büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğunu belirterek, "Hedefimiz uluslararası anlamda faaliyet gösteren birliklerle çalışmak" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil de projeye destek amacıyla törene katıldıklarını, özellikle yetim çocuklara destek için yapılacak projelerde yer almayı planladıklarını söyledi.

Saraybosna Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi İrnis Bisco ise AID bünyesinde insani yardım projeleri hayata geçireceklerini belirterek, özellikle "Hoşgeldin Bebeğim" projesi ile yardıma muhtaç annelere ve yeni doğmuş bebeklerine yardım etmeyi planladıklarını aktardı.

Törene ayrıca AK Parti milletvekilleri Ravza Kavakc¸ı Kan, Mustafa S¸u¨kru¨ Nazlı, Hasan Karal, Alim Tunç ile AID temsilcileri de katıldı.

Aıd, Bosna Hersek\'te Faaliyete Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aıd, Bosna Hersek'te Faaliyete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement