AK Parti Bayburt Milletvekili Battal, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

AK Parti Bayburt Milletvekili Battal, Mazbatasını Aldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
AK Parti Bayburt Milletvekili Battal, Mazbatasını Aldı

Bayburt'ta, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Fetani Battal, mazbatasını aldı.

Bayburt'ta, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Fetani Battal, mazbatasını aldı.

Battal, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ve beraberindeki partililerle Bayburt Adliyesi'ne gelerek mazbatasını aldı.

Battal, burada yaptığı konuşmada, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu ve milletin iradesinin tescillendiğini söyledi.

AK Parti'nin idealleri ve memleketin hedefleri doğrultusunda var gücüyle gayret göstereceğini ifade eden Battal, "Tüm teşkilatlarımızla Bayburtlu her vatandaşımızla, arkadaşlarımızla, dostlarımızla birlikte yürümeye gayret edeceğiz. Biz aynı heyecanı taşıyan büyük bir aileyiz. Hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize emin adımlarla koşmak gibi bir yolculuğa çıktık." dedi.

Battal'a mazbatasını veren Bayburt Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Hayri Tacın da demokratik bir ortamda geçen seçimlerin tüm Türkiye ve Bayburt için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mazbatasını alan Battal, adliye önünde partililerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA