AK Parti'den Denizevler Sakinlerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Denizevler Sakinlerine Ziyaret

AK Parti\'den Denizevler Sakinlerine Ziyaret

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Denizevler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

11.11.2013 13:42  Güncelleme: 15:52

AK Gölcük İlçe Teşkilatı, önceki akşam Denizevler Mahallesi'nde düzenlediği ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'inde katıldığı toplantıda, Denizevler Mahallesi sakinlerine Kentsel Dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Sedat Yücel ve kalabalık bir parti grubunun, Denizevler Mahalle sakinleri ile yaptığı toplantıda, başkanlar Denizevler Mahallesi'nin son durumu hakkında, mahalle sakinlerini bilgilendirmek için gittikleri toplantıda, ayrıca vatandaşların çözüm önerilerini dinlediler. Toplantıda gerek Başkan Ellibeş, gerekse İlçe Başkanı Yücel, vatandaşların dedikodulara itibar etmemelerini isterken, en doğru bilgilerin kendilerinde olduğunu ve kimsenin mağduriyetinin söz konusu olmadığını söylediler.

"MAL CANIN YONGASI DEĞİL"

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de, mahalle sakinlerinin çözüm önerilerini dinledikten sonra, kendilerine cevap vermek için yaptığı konuşmada ,"Mal canın yongası" değildir diyen Vekil şeker, "Can olmadıktan sonra, yonganın bir kıymeti yoktur. Ben sizleri en iyi anlayan bir insanım. Çünkü bende depremde kızımı kaybettim. Yıkılan binaları yeniden yapabiliriz, ama kaybettiklerimizin bir tırnağını bile geri getiremeyiz. İşte bu nedenle biz bir daha bunları yaşamamak için, sizleri daha güvenli ve daha sağlıklı yapılarda oturtmak istiyoruz. Ama sizler, 'İlla bizler burada kalacağız, burada oturacağız diyorsanız' o zaman yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti'den Denizevler Sakinlerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement