AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti kongrelerinin her zaman demokrasi havasında geçtiğini ve bütün AK Parti teşkilatlarının kongrenin demokrasi havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacaklarını söyledi.
Ercik, AK Parti Mersin İl Binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 22 Mayıs Pazar günü 2. Olağanüstü Kongresini yapacağını anımsatarak, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun süreç içerisinde AK Parti'yi daha ileriye gitmesi, ilkelerin daha çok pekişmesi ve çeşitli politikaların güncellenmesi için son derece önemli çalışmalara imza attığını belirtti.
Yeni kongrede seçilecek genel başkanın da başarılı işler yapacağını ifade eden Ercik, şöyle devam etti:
"Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Davutoğlu, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiş ve önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir. AK Parti'nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek genel başkanımızla kutlu yürüyüşe devam edeceğiz."
Son Dakika › Güncel › AK Parti Mersin İl Başkanı Ercik Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?