AKP'nin Niğde Belediye Başkan Adayı Belli Oldu! - Son Dakika
Güncel

AKP'nin Niğde Belediye Başkan Adayı Belli Oldu!

AKP\'nin Niğde Belediye Başkan Adayı Belli Oldu!

Başbakan Erdoğan, Niğde Belediye Başkan adaylığı için belirlenen ismi açıkladı.

05.12.2013 15:01  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Kırşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Geçtiğimiz 5 yıl, Başbakanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle bir çıraklık dönemiydi, bu dönem kalfalık döneminde daha güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.

Başbakan Erdoğan tarafından Niğde Belediye Başkanlığı'na yeniden aday gösterildiği açıklanan Faruk Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok köklü bir tarihe sahip Niğde'ye yeniden Belediye Başkan adayı olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Siyaseti bir hizmet aracı olarak gördüklerini ve bu anlayışla çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Akdoğan, şöyle devam etti:

"Bu yarışa 2009 yılında 8 arkadaşımızla başladık. Genel merkezimizin, Başbakanımızın takdiri ile ipi göğüsledik. 2014 seçimlerine geldiğimizde de 13 arkadaşımızla gayet centilmen bir şekilde bir yarış ortaya koyduk. Genel merkezimizin yaptığı çalışmalar teşkilatımızın da uygun görüş sonucu yeniden bu görev verildi. Geçtiğimiz 5 yıl Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle bir çıraklık dönemiydi, bu kalfalık dönemi olacak, daha güzel hizmetlere imza atacağız."

FARUK AKDOĞAN KİMDİR?

Akdoğan, 1964 yılında Niğde'de doğdu. İmam Hatip Lisesinden mezun olan Akdoğan, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde eğitimine devam ediyor. Akdoğan, 2002 yılında AK Parti Genel Merkezi tarafından Niğde İl Başkanı olarak görevlendirildi.

İlk kez  29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den Niğde Belediye Başkanı seçilen Akdoğan, evli ve 3 çocuk babası.

Niğde Haber

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AKP'nin Niğde Belediye Başkan Adayı Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement