AK Parti Sakarya Milletvekili İsen'den İnceleme - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Sakarya Milletvekili İsen'den İnceleme

13.08.2015 11:37

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Adapazarı ilçesinde yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Adapazarı ilçesinde yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi.

İsen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adapazarı'na en iyi hizmeti götürebilmek için büyük özveri, koordinasyon ve uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin asfalt çalışmalarını titizlikle takip ettiğini vurgulayan İsen, "Bizler de Adapazarı'nı çok daha güzel yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Şehrin en önemli göstergelerinden bir tanesi yollarıdır, adeta şehrin vitrinidir. Onu ne kadar iyi sunarsanız, o şehir o kadar moderndir" ifadesini kullandı.

Dişli de ilçede hizmet gitmeyen yer kalmayacağını, bu hedefe ulaşmak için durmadan çalışacaklarını belirterek, 7 mahalleye 15 gün içerisinde 20 kilometrelik asfalt atıldığını kaydetti.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti Sakarya Milletvekili İsen'den İnceleme - Son Dakika


Advertisement