Ak Partili Çelik: Bahçeli'nin Partisi Çatının Ancak Çivisi Olmuş Durumda - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Çelik: Bahçeli'nin Partisi Çatının Ancak Çivisi Olmuş Durumda

Ak Partili Çelik: Bahçeli\'nin Partisi Çatının Ancak Çivisi Olmuş Durumda

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, bugün yenilenen seçimlerde oylarını en çok artıran partinin AK Parti olduğunu, MHP'nin ise bu seçimlerde oy kaybettiğini belirterek, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde "çatı aday' arayışında bulunan Sayın Bahçeli'nin partisi, bu durumda çatının ancak çivisi olmuş durumda" dedi.

02.06.2014 00:56

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, bugün yenilenen seçimlerde oylarını en çok artıran partinin AK Parti olduğunu, MHP'nin ise bu seçimlerde oy kaybettiğini belirterek, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde "çatı aday' arayışında bulunan Sayın Bahçeli'nin partisi, bu durumda çatının ancak çivisi olmuş durumda" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik Twitter üzerinden, dün 14 il, ilçe ve beldede yapılan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Resmi olmayan sonuçlara göre, kazanan tüm adayları AK Parti camiası adına tebrik ettiğini belirten Çelik, "Bu mini seçimde oylarını en çok arttıran yine AK Parti olmuştur. 14 yerde 30 Mart'ta yüzde 43.05 oy alan partimiz bugün yüzde 47.36 oy almıştır" dedi. CHP'nin 30 Mart'ta bugün seçim yapılan 14 yerin toplamında yüzde 22.88 oy alırken, bugün oylarını yüzde 24.75'e çıkardığına işaret eden Çelik, "MHP ise yüzde 9.85'ten yüzde 8.21'e gerilemiştir. AK Parti'nin artışı 4.31 puan, CHP'nin artışı 1.87 puan olurken MHP'nin kaybı 1.57 puandır. Yani, uzun sözün kısası Türkiye'de seçmenin tavrında pek bir değişiklik yok. CHP+MHP = yüzde 32.96 ediyor ki, o da bir AK Parti etmiyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde "çatı aday' arayışında bulunan Sayın Bahçeli'nin partisi, bu durumda çatının ancak çivisi olmuş durumda" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ak Partili Çelik: Bahçeli'nin Partisi Çatının Ancak Çivisi Olmuş Durumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement