Ak Partili Kapusuz: Bu da Geçer Yahu - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Kapusuz: Bu da Geçer Yahu

Ak Partili Kapusuz: Bu da Geçer Yahu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "4 Şubat 1997'de Sincan sokaklarında yürütülen tankların yerini şimdi ittifaklar aldı.

04.02.2014 12:54

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "4 Şubat 1997'de Sincan sokaklarında yürütülen tankların yerini şimdi ittifaklar aldı. Gezi ile başlayan süreç 17 Aralık operasyonuyla devam ettirilerek ülkede kaos var görüntüsü verilmek istendi. Bu ittifaklar çok değil, sandıkta gereken cevabını alacaktır. Milli iradeye sapasağlam milletle birlikte sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu günler kesinlikle geride kalacaktır. Bu da geçer yahu" dedi.

Kapusuz Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Tam 17 yıl önce bugün Sincan'da askerler 20 tank ve 15 zırhlı araçla geçiş yaparak gövde gösterisi yapmıştı" derken, amacın Başbakanlığını Necmettin Erbakan'ın yaptığı Refah-Yol hükümetini devirmek olduğunu söyledi. "Bir kısım kartel medyası da bu kirli oyunun bir parçası olmuştu" ifadelerini kullanan Kapusuz, şunları kaydetti:

"Tarih tekerrürden ibarettir tekrar tekrar denemekten vazgeçilmiyor. Değil 17 yıl geçmesi yıllar da geçse zihniyetler amaçlarından vazgeçmek istemiyor. 4 Şubat 1997'de Sincan sokaklarında yürütülen tankların yerini şimdi ittifaklar aldı. Gezi ile başlayan süreç 17 Aralık operasyonuyla devam ettirilerek ülkede kaos var görüntüsü verilmek istendi. Güya akıllarınca paralel yapı ile kirli ittifaklarla hükümeti yıkmaktı amaçları. Ses kayıtları, video servis ederek Hükümet dağılıyor görüntüsü verip amaç teknokratlar hükümeti kurdurmaktı nihai hedefleri. Toplumu farklı algılarla yönlendirmek suretiyle amaçlarına ulaşmaya çalışan bu taşeron zihniyet hiçbir zaman sonuç alamayacaktır. Bu ittifaklar çok değil, şunun şurasında 30 Mart'ta sandıkta gereken cevabını alacaktır. Milli iradeye sapasağlam milletle birlikte sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu günler kesinlikle geride kalacaktır. Bu da geçer yahu!"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ak Partili Kapusuz: Bu da Geçer Yahu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement