AK Partili Orhan Miroğlu: 10-15 Silahlı İnsanla Geziyorum - Son Dakika
Güncel

AK Partili Orhan Miroğlu: 10-15 Silahlı İnsanla Geziyorum

AK Partili Orhan Miroğlu: 10-15 Silahlı İnsanla Geziyorum

AK Partili Orhan Miroğlu, PKK'nın köylerdeki vatandaşlara oy tehdidinde bulunduğunu söyleyip, "Köylerde mecburen 10-15 silahlı insanla geziyorum" dedi.

24.05.2015 11:26

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Orhan Miroğlu, Doğu ve Güneydoğu'da köylerde baskı ve tehditin olduğunu öne sürdü. "Ölüm listelerini getirip önümüze koyuyorlar" iddiasında bulunan Miroğlu, "Köylerde mecburen 10-15 silahlı insanla geziyorum" dedi.

"CİDDİ BİR TEHDİT VAR"

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Miroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Özellikle AK Parti'ye oy verme ihtimali olan veya verme eğilimi olan kişilere yönelik ciddi bir tehdit var. Bunu bilinçli yapıyorlar. Mektuplar yazıyorlar, gece gelip köyleri toplayıp anlatıyorlar. 'HDP barajı aşamazsa iç savaş çıkar, ona göre ayağınızı denk alın' diyorlar. Bunu ilçelerde de köylerde de yapıyorlar.

"SAVAŞ MODU SİYASET YAPIYORUZ"

"Burada savaş modu siyaseti yapıyoruz. Köylere belli ilçelere gittiğimiz zaman rolle ve hissiyatla gidiyoruz. Çünkü neyle karşılaşacağımız gerçekten bilmiyoruz. Kendimiz koruyarak, silahlı olarak gidiyoruz.

"SİLAHSIZ GEZEMİYORUM"

Yanımda 10-15 silahlı insanla geziyorum bu devletin aldığı tedbirlerin dışında olan bir şey. Kalemim dışımda elime hiç mantar tabancası bile almış insan değilim. Ama şimdi gelmişim kendi ilimde seçim çalışması yapıyorum ve silahsız gezemiyorum. Bu bölgede ortaya çıkacak sonuç, AK Parti'nin alacağı oy bakımından asla demokratik bir sonuç değil. Bu savaş modunda siyasetin HDP'ye sağladığı oy, nereden bakarsanız bakın her ilde yüzde 20-25 oranındadır. Bu kesin." (Kaynak: Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Partili Orhan Miroğlu: 10-15 Silahlı İnsanla Geziyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (185)

  • erganiden derdinaz: oro, oğlum kimse senin o murdar olmuş pis cüssene elini sürmez. tenezül etmez. cehennemin dibine kadar yolun var... 29 12 Yanıtla
  • siverekli: Yalancısın orhan miroğlu. 31 8 Yanıtla
  • istanbul: Faşist terör örgutu pkk ve yandaşları tehdit ve baskı 15 20 Yanıtla
  • MİDYATLI: miroğlu doğru söylüyor pkk hdp milleti tehdit ediyor köyleri baskı altında tutuyor hatta ölümle tehdit ediyor hükümet bir an önce önlem alması gerek yada büyük bir operesyon yapması gerek bu pkk hdp yi bir an önce temizlenmesi gerek hal burada çok tedirgin korku içinde yaşıyor. 3 32 Yanıtla
  • cenk: Irkına ne hayrın olmuşta türklere hayrın olsun. 28 6 Yanıtla
  • Demezler Mi: Bende Yedim... 30 3 Yanıtla
  • 7272: ona oy tek oy cikmiyacak bunu bildiginde poslik atmaya basladi pislik gemikci 17 16 Yanıtla
  • GERÇEKAMEDLİ: diyarbakırın en ücra köylerinden birinde yaşıyorum bu güne kadar hep akp ye oy verdim ve beni tehdit edehiçkimseyle karşılaşmadım 26 7 Yanıtla
  • Anteplii: Bu adam Hayatta yalan söylemez 9 23 Yanıtla
  • ZAZA12: Sen kürt tarihi kara bir lekesin miro kaçamak yapma 23 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement