Ak Partili Vekiller Eyval Eyvah-3 Setinde - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Vekiller Eyval Eyvah-3 Setinde

Ak Partili Vekiller Eyval Eyvah-3 Setinde

Çanakkale'nin Ak Partili Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, çekimleri Geyikli Beldesi'nde yapılan Eyvah Eyvah 3 filminin setini ziyaret etti.

10.09.2013 20:32

Çanakkale'nin Ak Partili Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, çekimleri Geyikli Beldesi'nde yapılan Eyvah Eyvah 3 filminin setini ziyaret etti. Ünlü komedyen Ata Demirer'in, "Bizde de 'Dur' yolcu vaziyetleri. Kusura bakmayın, ben yolcu" diyerek izin istemesi, yemekte bir araya geldiği vekillerin güldürdü.

Geyikli Beldesi'nde çekimleri süren 'Eyvah Eyvah' serisinin üçüncüsünün filminin final çekimleri öncesinde siyasetçileri ağırladı. Beraberlerinde gençlik kolları üyesi partililerle Eyvah Eyvah 3'ün film setini ziyaret eden Ak Partili Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir'in seti ziyareti sırasında basın mensuplarınınn fotoğraf ve görüntü almasına izin verilmedi. Geyikli Belediye Başkanı Metin Salman'ın da katıldığı ziyarette Ak Partili vekiller filmin bölgeye sağladığı tanıtım açısından ekibe teşekkürlerini sundu. Oyuncu Ata Demirer ile de bir süre sohbet eden Milletvekilleri Daniş ve Kaşdemir, daha sonra bir süre film çekimlerini izledi.

25 Eylül'de çekimleri sona erecek olan filmin Bayramiç ilçesi doğumlu yönetmeni Hakan Algül ve yapımcısı Necati Akpınar, kendilerinde var olan Çanakkale sevgisinden bahsederek, yeni filmde ünlü ikili Ata Demirer ve Özge Borak'ın Çanakkale'deki ada aşkını ve burada yaşadıkları gülünç maceraları konu alacağı tiyosunu siyasetçi konuklarına verdi. Yapımcı Akpınar, Eyvah, Eyvah 3'ün, 2014 yaz sezonunda vizyona gireceğini söyledi. Milletvekilleriyle yemek yiyen Ata Demirer'in masadan ayrılmak için izin isterken, "Bizde de 'Dur' yolcu vaziyetleri. Kusura bakmayın, ben yolcu" diyerek izin istemesi, güldürdü. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Vekiller Eyval Eyvah-3 Setinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement