Akçakale'de Çadır Kente 10 Bin Fidan Dikilecek - Son Dakika
Güncel

Akçakale'de Çadır Kente 10 Bin Fidan Dikilecek

Akçakale\'de Çadır Kente 10 Bin Fidan Dikilecek

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde Süleymanşah Konaklama Tesisi'nde kaymakamlık tarafından 10 bin fidan dikimi için çalışma başlatıldı.

16.08.2013 13:03  Güncelleme: 16:15

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde yaklaşık 30 bin Suriyeli sığınmacının barındığı Süleymanşah Konaklama Tesisi'nde kaymakamlık tarafından 10 bin fidan dikimi için çalışma başlatıldı.

Suriye'deki çatışmalardan kaçan sığınmacıların barındığı Süleymanşah Konaklama Tesisi'nde kaymakamlık tarafından fidan dikim kararı alındı. 687 dönüm üzerine kurulu tesiste mavi çam, akasya ve çınar cinsi 10 bin fidan dikilecek. Çadır kente giden Kaymakam Eyyüp Fırat, fidanları toprakla buluşturdu.

Gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Fırat, fidanların bir an önce dikileceğini belirterek, "Umarım en kısa zamanda gölgesinden faydalanabiliriz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akçakale'de Çadır Kente 10 Bin Fidan Dikilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement