Akdeniz Üniversitesi'nde Fetö'den 47 Tutuklama (3) - Son Dakika
Güncel

Akdeniz Üniversitesi'nde Fetö'den 47 Tutuklama (3)

Akdeniz Üniversitesi\'nde Fetö\'den 47 Tutuklama (3)

UAÜ'DE 26 KİŞİ FETÖ'DEN TUTUKLANDIFETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde görevli aralarında öğretim üyesi, personel ve memurun bulunduğu 31 şüpheliden 26'sı Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliğince tamamlanan sorgularının ardından tutuklandı.

16.08.2016 22:25

UAÜ'DE 26 KİŞİ FETÖ'DEN TUTUKLANDI

FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen Uluslararası Antalya Üniversitesi'nde görevli aralarında öğretim üyesi, personel ve memurun bulunduğu 31 şüpheliden 26'sı Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliğince tamamlanan sorgularının ardından tutuklandı. 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak' ve 'Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs etmek suçundan tutuklanan U.İ., O.T., M.Ü., G.K., E.K., A.K., M.T., E.U., O.K., Z.Y., F.İ., M.Ö., G.D., F.Ö., E.D., E.D., N.A., M.S.B., K.T., H.Y., F.Ş., A.G., E.E.M., F.Ç., M.A.ve F.F. cezaevine gönderildi. Şüphelilerden S.K., H.Y., E.U., S.Ş. ve F.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan üniversitenin rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe'nin ise emniyetteki sorgusu halen sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akdeniz Üniversitesi'nde Fetö'den 47 Tutuklama (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement