Akhisar Belediyespor'a 8 Yabancı Yeter - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor'a 8 Yabancı Yeter

Akhisar Belediyespor\'a 8 Yabancı Yeter

Akhisar Belediyespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Cihat Arslan, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ve ekibiyle birlikte Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı ziyaret etti.

18.06.2015 15:55

Akhisar Belediyespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Cihat Arslan, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ve ekibiyle birlikte Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı ziyaret etti. Yeşil siyahlılar, Bilal Kısa için Galatasaray'ın ödeme yapacağıyla ilişkin isteklerini yeniden gündeme getirdiler.

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Arslan, ziyarette Belediye Başkanı Hızlı'ya transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken şunları söyledi:

"Takımın iskeletini bozmadan 5-6 takviye yapacağız. Kulübümüzün bütçesini de düşünerek yeni sezonda uygulanacak 14 yabancı hakkımızı kullanmayacağız. Lige 8 yabancıyla başlamak istiyoruz. Öncelikle kadrodaki yabancılarla görüşeceğiz."

Başkan Hızlı'da Cihat Arslan ve ekibine başarı diledi.

BİLAL KISA'DA ISRAR

Yeşil silahlı takımdan Galatasaray'a transfer olan Bilal Kısa'yla ilgili tartışma ise bitmedi. Basın Sözcüsü Acar, "Bilal hakkında Başkan Hüseyin Eryüksel'in yaptığı açıklama geçerli. Bizimle yaptığı sözleşmesi gereği, başka kulübe transferinde 1 milyon TL ödemesi gerekiyor. Ödeme bekliyoruz" dedi.

MEHMET AKYÜZ VE BRUNO'YLA GÖRÜŞÜLECEK

Antrenmanlara 1 Temmuz'da başlayıp Erzurum ve Avusturya'da kamp yapmayı planlayan Akhisar Belediyespor, iç transferde ilk etapta sözleşmesi biten Mehmet Akyüz ve Bruno ile görüşmeyi kararlaştırdı. Akhisar Belediyespor, daha önce Sertan, Yiğit, Zeki, Cantuğ ve Scapolan'la yollarını ayırmıştı. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor'a 8 Yabancı Yeter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan tuncay guleryuzlu: hayırlısı olsun basarılar dılıyorum egede bızı en ıyı sekılde temsıl edecekler ınsallah cıhat hocamıza ve ekıbıne basarılar 0 0 Yanıtla

Advertisement