Akhisar'da Cengiz Ergün Günü - Son Dakika
Güncel

Akhisar'da Cengiz Ergün Günü

Akhisar\'da Cengiz Ergün Günü

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, seçim çalışmaları kapsamında Akhisar ilçesini ziyaret etti.

23.01.2014 17:21

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, seçim çalışmaları kapsamında Akhisar ilçesini ziyaret etti. MHP İlçe Teşkilatı'nda partiye yeni üye olanlara rozetlerini takan Ergün, partililere seçim sürecine kadar kalan sürede provokasyonlara gelmemeleri uyarısında bulundu. Gün boyunca Çarşamba Pazarı ve çarşı merkezinde esnaf ziyareti yapan Ergün'e Akhisarlılar büyük ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, 3 günlük Akhisar ziyareti kapsamında ilçeye geldi. İlçe girişinde kalabalık bir partili grubu tarafından coşkuyla karşılanan Ergün, seçim otobüsüne geçerek, Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay ile birlikte vatandaşları selamladı. Ergün ve Onay, Manisa-Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi'ni de ziyaret ederek, burada öğrencilere top dağıttı. Daha sonra Ergün ve beraberindekiler parti ilçe binasına geçti. Burada ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen yeni üyelere rozetlerinin takılması töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, partililere çeşitli uyarılarda bulundu. Seçim süreci yaklaştıkça partilileri provoke edecek çeşitli eylemlerin olabileceğine dikkat çeken Ergün, "Ne olursa olsun, sağduyulu davranarak, oluşabilecek bu tür provokatif eylemlerin içine girmemeliyiz" dedi.

Partiye yeni katılanlara rozetlerini Ergün taktı

Manisa Belediyesi'nde göreve geldikleri 2009 yılından bu yana geçen sürede ortaya koydukları hizmetler hakkında da bilgiler veren Ergün, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte yine aynı şekilde ayrım yapmadan tüm ilçe ve mahallelere eşit hizmeti götüreceklerini ifade etti. Konuşmaların ardından Ergün, partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı. Toplantının ardından Ergün, partililerle birlikte ilçe teşkilatı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çarşamba Pazarı'nda Ergün'e sıcak ilgi

İlçe teşkilatındaki toplantının ardından Ergün ve beraberindekiler, ilçenin en büyük semt pazarı olan Çarşamba Pazarı'nda esnaf gezisi yaptı. Pazar yeri girişinde Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Ali Şakşak tarafından karşılanan Ergün, tüm esnafla tek tek tokalaştı, hayırlı işler diledi. Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmeyen Ergün, ikram edilen meyvelerden tattı, gözleme keyfi yaptı. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Akhisarlılara teşekkür eden Ergün, ilçenin müthiş bir potansiyelinin olduğunu, bu potansiyeli harekete geçirecek projeler üreteceklerini söyledi.

Ergün tezgaha geçti, satış yaptı

Ergün'ün Çarşamba Pazarı gezisi, renkli görüntülere de sahne oldu. Patlıcan ve biber satışı yapan bir esnafla selamlaşan Ergün, daha sonra tezgaha geçerek, satış ve paketlemede maharetini sergiledi. Pazaryeri ziyaretinin ardından ilçe merkezinde esnaf gezisi de yapan Ergün, tüm esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti. Kendisine bere hediye eden vatandaşa atkı hediyesiyle karşılık veren Ergün, çocuk ve yaşlı vatandaşlara ayrı ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akhisar'da Cengiz Ergün Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement