Akil İnsanlar Heyeti Gaziantep'e Geldi - Son Dakika
Güncel

Akil İnsanlar Heyeti Gaziantep'e Geldi

Akil İnsanlar Heyeti Gaziantep\'e Geldi

Akil İnsanlar Heyeti Güneydoğu Anadolu Grubu, bölgedeki çalışmalarına devam etmek üzere Gaziantep'e geldi.

15.05.2013 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akil İnsanlar Heyeti Güneydoğu Anadolu Grubu, bölgedeki çalışmalarına devam etmek üzere Gaziantep'e geldi. Havaalanında VIP'ten çıkan heyet üyelerinin Kilis'te STK temsilcileri ile görüşeceği bildirildi.

Akil İnsanlar Heyeti Güneydoğu Anadolu Grubu Başkanı Yılmaz Ensaroğlu, Başkan Yardımcısı Kezban Hatemi, Ahmet Faruk Ünsal, Etyen Mahçupyan ve Fazıl Hüsnü Erdem çözüm sürecine ilişkin Kilis'te temaslarda bulunacak. Öğleden sonra THY'nin tarifeli uçağı ile Gaziantep'e gelen heyet üyeleri, VIP salonunda bir süre sohbet ettikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla konaklayacakları otele geçti.

Otelde bir süre dinlendikten sonra kentin ünlü lokantalarından Halil Usta'da kebap yiyen Akil İnsanlar Heyeti üyeleri daha sonra Kilis'e hareket etti. Heyet üyelerinin akşam saatlerinde Kilis'te, sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleri ile basına kapalı toplantı yapacağı bildirildi.

Akil İnsanlar Heyeti'nin diğer üyeleri Yılmaz Erdoğan, Mehmet Emin Ekmen, Lami Özgen ve Murat Belge'nin ise yarın gruba katılacakları bildirildi.

EB,MB(HK/AK ) - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akil İnsanlar Heyeti Gaziantep'e Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement