Akkaya İzmir'de Burdurlular Gecesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Akkaya İzmir'de Burdurlular Gecesine Katıldı

Akkaya İzmir\'de Burdurlular Gecesine Katıldı

Akkaya İzmir Burdur'lular Kültür ve Dayanışma Derneği'nin geleneksel "Ceviz Ezmesi Gecesi" ne katıldı.

17.12.2011 13:11

Fuar Göl Gazinosunda düzenlenen geceye katılan Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya yaptığı konuşmada "Burada bulunmaktan, sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum." dedi. Burdurluların Burdur dışında birbirlerine daha bağlı olduklarını kaydeden Akkaya "Biz bu bağlılığı, beraberliği sizlerle beraber Burdur'da hissetmek istiyoruz. Burdur çok göç verdi. Burdur'da yaşayanlar olarak bunun ıstırabını çekiyoruz. Burdur'lu işadamlarımızı Burdur'a yatırım yapmak üzere davet ediyorum. Burdur'un gelişen bir şehir olduğunu sizler de Burdur'a geldikçe görüyorsunuz. 2. Organize Sanayi Bölgesi kuruldu. Yatırım yapmak isteyen işadamlarımız bize müracaat ediyorlar. Burdur'un önü açık. Burdur'un teşviklerden yararlanması konusunda Ankara'da çalışmalarımız devam ediyor. Teşviklerden yararlanması ile Burdur önem kazanacak ve yatırımlar artacak. Hepinizin dikkatinin Burdur'da olmasını istiyoruz, arzu ediyoruz." dedi.

İzmir Burdurlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Erol Ersen'de yaptığı konuşmada gurbette olmalarına rağmen gönüllerinin her zaman Burdur'da olduğunu belirtti. Ersen "İzmir'deki hemşehrilerimize ilimizin kültürünü, değerlerini tanıtmak için çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Geceye Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, Manisa Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan, Dernek Başkanı Erol Ersen ile İzmir'de yaşayan Burdurlular katıldı.

Geceye katılanlar Grup Yarenler ve Halil Er ile Emine Akmeşe'nin söylediği Burdur türküleri ile coştular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akkaya İzmir'de Burdurlular Gecesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement