Akom'dan Yağış Uyarısı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Akom'dan Yağış Uyarısı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Akom\'dan Yağış Uyarısı

İstanbul'da yarım saat içinde başlaması öngörülen sağanağın, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü ve Silivri'nin batı kesimleri ile Zeytinburnu'nda etkili olması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, uydu ve meteorolojik radar verilerine göre, kentte beklenen sağanağın yarım saat içerisinde başlayacağının tahmin edildiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, yağışın Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü ve Silivri'nin batı kesimleri ile Zeytinburnu'nda kuvvetli şekilde etkili olacağı belirtildi.

İlerleyen saatlerde kent genelinde etkili olması beklenen yağış için ekiplerin gece sabaha karşı kanal temizlik çalışmaları yaptığı hatırlatılan açıklamada, yağmurun başlamasıyla muhtemel riskli bölgelerde itfaiye, AKOM, İSKİ, Atık Müdürlüğü ekiplerinin kritik noktalarda hazır bekletildiği kaydedildi. - İstanbul

Kaynak: AA