Akranları Bayram Yaparken O Simit Sattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akranları Bayram Yaparken O Simit Sattı

Akranları Bayram Yaparken O Simit Sattı
23.04.2013 12:04  Güncelleme: 12:10

Bartın'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanırken, okul harçlığı kazanmak isteyen Mert elinde sepetiyle simit sattı.

Bartın'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanırken, okul harçlığı kazanmak isteyen Mert elinde sepetiyle simit sattı.

Bartın'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir tören düzenlendi. Tören esnasında akranları doyasıya eğlenirken 13 yaşındaki Mert Aras'ın simit sattığı görüldü. Ailesine katkıda bulunmak için dört yıldır simit sattığını söyleyen Mert Aras, "Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Cumhuriyet Okulu'nda okuyorum. Arkadaşlarımın hepsi burada. Arkadaşlarıma fazla eşlik edemedim ama bende okul harçlığımı çıkarmak için bu işi yapıyorum. Aileme katkıda bulunmak için dört yıldır bu işi yapıyorum" dedi.

Tören esnasında bina inşaatında çalışma yapan boyacılar da işlerini bırakarak töreni izledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akranları Bayram Yaparken O Simit Sattı - Son Dakika


Advertisement