Aksaray'da Belediye Çalışanlarına Fetö Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Belediye Çalışanlarına Fetö Operasyonu

Aksaray\'da Belediye Çalışanlarına Fetö Operasyonu
03.01.2017 14:16

Aksaray'da belediye çalışanlarına FETÖ operasyonuAKSARAY'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında belediyede çalışan 3 mühendis ve 1 itfaiye eri gözaltına alındı.

Aksaray'da belediye çalışanlarına FETÖ operasyonu

AKSARAY'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında belediyede çalışan 3 mühendis ve 1 itfaiye eri gözaltına alındı. Operasyon kapsamında adreslerinde bulunamayan 1 mühendis ve 1 itfaiye erinin ise arandığı bildirildi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından örgüte üye olduğu ileri sürülen Aksaray Belediyesi'nde görevli 4 mühendis ile 2 itfaiye eri hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Polis tarafından bu sabah şüphelilerin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Mühendisler Hüseyin A., Ali E., Vedat Y. ve itfaiye eri Fatih A. gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan Mühendis Mustafa K. ile itfaiye Mevlüt B.?nin aranmasının devam ettiği bildirildi.

Operasyonda evlerde yapılan aramalarda birçok belge, doküman ve bilgisayarlara el konulurken, gözaltına alınan şüpheliler Aksaray Devlet Hastanesi'nde alınan sağlık raporlarının ardından sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Belediye Çalışanlarına Fetö Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement