Aksu AK Parti ilçe Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Aksu AK Parti ilçe Başkanlığına Ziyaret

Aksu AK Parti ilçe Başkanlığına Ziyaret

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş ve dernek yönetim kurulu üyeleri Aksu AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

11.10.2018 10:52  Güncelleme: 14:12

İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Müteahhitler Dernek Başkanı Deniz Karataş'ın, Aksu'nun evladı olduğunu hatta birlikte büyüdüklerini, ayrıca yatırımların da kendi memleketine, köyüne öncelik veren bir işadamı olarak, Aksu'nun birçok bölgesinde alın teri ve bin bir emekle inşa ettikleri eserler bulunduğunu söyledi.

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksu AK Parti İlçe başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ile görüşen ve Aksu ile ilgili son gelişmeleri paylaşan Dernek Başkanı Deniz Karataş, "Aksu'da 40 yıldır yatırım yapan ve Aksu'da yaşam süren büyük bir aile olduklarını söyledi. " Karataş, "Aksu bizim alın terimiz, işimiz, aşımız, akrabalarımız,komşularımız ve elbette ki yatırımlarımızın adresidir. Aksu'da yaşanan sorunların ele alınması konusunda ilçemizin daha modern ve yaşanabilir bir kent olması yönünde, ilçemizle ilgili görüşlerimizi yüksek sesle söyleyerek bu sorunlara dikkat çekilmesi noktasında önemli görevler üstlendik. Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinin tamamı ile Hacıaliler, Mandırlar ve Karaçalı mahallelerinin bir kısmını kapsayan ve Çalkaya Bölgesi olarak tanımlanan alanda imara açılma çalışmaları inşaat sektörümüz açısından da, bölgenin gelişmesi ve belediyemiz çalışmaları açısından da çok önemlidir. Bu konuda da elimizden geleni yaptık yapacağız." dedi.

Karataş, "Aksu'nun her sokağı, her mahallesi ve yerleşim yerlerini yakından bilen, Aksu'nun dünü ve bugününü en iyi yaşayan, gören sakinlerinden Aksu da büyümüş birisiyim. Çocukluğumuzun geçtiği mahalleler, bahçeler, seralar ve bağbozumu alanlarda ayak izlerimiz var. Atalarımın ve dedelerimin evleri var. Ayak izlerimizin üzerinden yıllarca geçip geldik. Eğitim ve iş hayatımız bazen şehir merkezinde olsa da, asla hiçbir zaman Aksu ilçemizden kopmadık. Yatırımlarımızı bu ilçemize kar gözetmeksizin yaptık. Ormanlarımıza bir yenisini daha fidanları topraklarla buluşturarak,97bin ağaçlık HATIRA Ormanımızı kendi öz sermayemizle, cebimizden yaptık. Ve burada" Bir Ağaç Gibi Tek Ve Hür Ve Bir Orman Gibi Kardeşçesine Yaşamak" istiyoruz. Bu ilçemizin yeşillenmesine katkı verdik. Evimizi, yurdumuzu Aksu'da oluşturduk. Ben Aksu'da oturuyorum. Aksu'nun bize ihtiyacı olduğu her zaman, ilçemizin yanında olduk… Olacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarına ve çıkış aradıkları konularda mesleki alanımızda ki yeterliliğimizle yol gösterdik, tıkanıkların önünü açtık" diye konuştu.

AK parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ise; Deniz Karataş'ın Aksu sevdalısı bir insan olduğunu yatırımların yanında beşeri ilişkilerini daima Aksulular ile sıkı bağlar kurarak sürdürdüğünü belirterek, "Çocukluk yıllarımızdan bu yana hem aile bağlarımız, hem arkadaşlık duygularımız sayın başkan ile hiç kopmamıştır. Gerek Aksu, gerekse Antalya için yürütülen birçok proje ve değerlendirmelerde Deniz Karataş ismi yanımızda olmasını bilmiştir. Aksu'nun yerlisi bir aile bireyi olan Deniz Karataş ve Karataş ailesinin yatırımları ilçemiz için bir kazançtır. Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapılan ziyaretten büyük memnunluk duyduğumu belirtmek isterim. Kapımız herkese açıktır." Dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aksu AK Parti ilçe Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement