Alaçatı'da Bir Lezzet Bahçesi: KARAFERYA - Son Dakika
Güncel

Alaçatı'da Bir Lezzet Bahçesi: KARAFERYA

Alaçatı\'da Bir Lezzet Bahçesi: KARAFERYA

En gözde tatil yerlerinden olan Alaçatı'da farklı bir konsept ve menüye sahip Karaferya Gurme Restaurant, gerçekleşen kokteylle hizmete başladı.

22.07.2014 08:28

Taş duvarların çevrelediği geleneksel bir Alaçatı bahçesinin zerafetle buluştuğu Karaferya Gurme Restaurant; Ege ve Dünya mutfaklarından seçilen en özel lezzetleri ve butik şarapları damak tadına önem verenlerle buluşturuyor.

Yeditepe Üniversitesi Gastronomi mezunu olan Mert Yoncacılar ve Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık bölümü mezunu Hüseyin Yoncacılar gibi iki tecrübeli isim tarafından işletilen Karaferya Gurme Restaurant'ın mutfak kadrosunda aynı zamanda milli aşçı Koray Yıldız'da bulunmakta. Mert Yoncacılar; bugüne kadar edindikleri tecrübeleri Karaferya Gurme Restaurant çatısı altında birleştirdiklerini, damak tadına önem veren ve farklı lezzetler arayanların karşısına yepyeni sunumlarla çıktıklarını ifade etti.

Duru ve romantik bahçesiyle Türkiye'deki en iyi on bahçe sıralamasında yer alan Karaferya Gurme Restaurant'ta, tarihi Alaçatı taşlarının arasından sızan o loş müzik sizi alıp başka diyarlara götürüyor. Işığın ve gölgenin begonvil dalları üzerindeki dansına tanıklık etmek istiyorsanız Karaferya Gurme Restaurant tam size göre.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaçatı'da Bir Lezzet Bahçesi: KARAFERYA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement