Alanya'da Bol Gollü Hazırlık Maçı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Bol Gollü Hazırlık Maçı

Alanya'da bol gollü hazırlık maçıSPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, 1'inci Lig ekibi Bandırmaspor ile yaptığı hazırlık maçında sahadan 5-4 galip ayrıldı.

25.03.2017 19:48

Alanya'da bol gollü hazırlık maçı

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, 1'inci Lig ekibi Bandırmaspor ile yaptığı hazırlık maçında sahadan 5-4 galip ayrıldı.

Aytemiz Alanyaspor, milli maç arasında TFF 1'inci Lig takımlarından Bandırmaspor ile hazırlık maçı yaptı. Bahçeşehir Okulları Arena'da oynanan karşılaşmaya Aytemiz Alanyaspor; Zlamal, Birol, Berkan, Berat, Ümit, Taha, Candeias, Sackey, Emre Nefiz, Plet ile Vagner Love 11'iriyle çıktı. Rakip Bandırmaspor ise Ali, Ömer, Henori, Fofana, Gökhan, Yiğit, Deniz, Doğan, Droppa, Kıvanç, Üstün kadrosuyla sahada yer aldı.

12'nci dakikada Bandırmaspor kontra atağında Droppa'nın ara pasında defansı geçen topla buluşan Doğan kaleye kadar topu taşıyarak sert vurdu. Top kaleci Zlamal'ın solundan filelerle buluştu 0-1.

42'nci dakikada Aytemiz Alanyaspor orta sahada kazandığı topu Vagner Love ile soldan taşıdı. Bu oyuncu rakiplerini geçerek ceza sahasına girdi ve sert vurdu. Vagner'in şutunu savuşturmak isteyen rakip defans oyuncusunun eline temas eden topun ardından karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Vagner Love topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi 1-1

49'uncu dakikada sağdan gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında oyuna ikinci yarıda dahil olan Emre Akbaba ceza sahasına sokulmaya çalışırken, defans tarafından düşürüldü. Hakemin serbest vuruş kararı verdiği pozisyonun devamında topun başına geçen Emre Akbaba direkt kaleye vurdu. Top kaleci Ali'yi geçerek ağlarla buluştu 2-1.

68'inci dakikada gelişen Alanyaspor atağında maçın 46'ncı dakikasında oyuna giren Fernandes topu soldan hızla sürerek korner çizgisine taşıdı. Buradan kale önüne attığı pasta oluşan karambolda topa dokunan Plet'in vuruşu ağlarla buluştu 3-1.

72'nci dakikada sağdan gelişen Bandırmaspor atağında Yiğit'in ortasında arka kale direğinde topa dokunan Oğulcan'ın kafa vuruşu fileleri havalandırdı 3-2.

80'inci dakikada orta sahada rakibinden topu kazanan Emre Akbaba soldan rakip alana koşu yapan Fernandes'e uzun pas attı. Bu oyuncunun topu korner çizgisine kadar taşıyarak kale önüne yaptığı pas kaleciyi geçerek arkadaşPlet'e ulaştı. Plet ise topa dokunarak boş kaleye gönderdi 4-2.

83'üncü dakikada ceza sahasının 3 metre dışında serbest vuruş kazanan Bandırmaspor'da topun başına geçen Oğulcan direkt kaleye şut çekti. Top oyuna ikinci yarıda dahil olan kaleci Alişan Şeker'e çarparak ağlarla buluştu 4-3.

87'nci dakikada sağdan gelişen Bandırmaspor atağında Droppa'nın ortasında ceza sahasında topu karşılayan ve oyuna ikinci yarıda dahil olan Burak'ın kafa vuruşu üst direğe çarparak gol çizgisini geçti 4-

90+1'inci dakikada Efecan orta sahadan topu solda koşu yapan Fernandes'e gönderdi. Bu oyuncu kale önünde kaleciyi de geçerek topu Plet'e gönderdi. Plet ise topu bekletmeden kaleye gönderdi 5-4.

Karşılaşma Aytemiz Alanyaspor'un 5-4 üstünlüğüyle sonlandı.

Alanya\'da Bol Gollü Hazırlık Maçı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Bol Gollü Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement