Alanya'da Mahkumlar Maç İzledi - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Mahkumlar Maç İzledi

Alanya\'da Mahkumlar Maç İzledi

Alanya Cezaevi'nin açık kısmında kalan mahkumlar, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Alanyaspor'un Kızılcahamspor ile oynadığı karşılaşmayı izledi.

18.11.2012 17:53

Alanya Cezaevi'nin açık kısmında kalan mahkumlar, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Alanyaspor'un Kızılcahamspor ile oynadığı karşılaşmayı izledi.

Alanya Cezaevi'nin açık kısmında kalan mahkumlar, yaptıkları faaliyetlerde uyumlu ve düzgün çalışmalarından dolayı idari ve gözlem kurulu tarafından etkinliklerle ödüllendiriliyor. Uygulama kapsamında yaklaşık 40 mahkum, Alanyaspor'un Oba Stadı'nda Kızılcahamamspor ile oynadığı maçı izledi. Mahkumlar maça dev Türk bayraklarıyla katıldı. Cezaevi Müdürü Sabri Karataş ve Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz'un da izlediği maçı Alanyaspor 1-0 kazandı.

Başsavcı Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanya Cezaevi'nin açık kısmında kalan mahkumların idari ve gözlem kurulunun kararıyla cezaevinin dışında da sosyal etkinliklere katılabildiğini söyledi. Yavuz, "Hem Alanyaspor'a destek olmak hem de mahkumlarımızı ödüllendirmek için maçlara getiriyoruz. Yaklaşık 40 mahkumumuz maç izlemeye geldi. Burada Alanyaspor yönetiminin de desteği çok büyük. Onlarla işbirliği içinde bu projeyi yürütüyoruz. Fırsat buldukça arkadaşlarımızı getirip taraftar olarak Alanyaspor'u desteklemek istiyoruz" dedi.

Cezaevinin açık kısmında 170-180 mahkum bulunduğunu anlatan Yener Yavuz, tüm mahkumları maça getirme imkanları bulunduğunu, ancak 40 kişinin seçilmesinin,

"ödüllendirme" anlamına geldiğini ifade etti. Yavuz, "Onlar uyumlu ve düzgün çalıştıkları sürece biz de bu tür mükafatları mevzuatlar gereği onların imkanına sunuyoruz" diye konuştu.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da Alanyaspor'a verdikleri destekten dolayı Başsavcı Yavuz'a teşekkür etti. Mahkumların takımlarının maçlarına gelmesinin önemine değinen Çavuşoğlu, "Onların burada olmasından etkileniyorum. Onların burada olması Alanyaspor camiası için bir kenetlenme çalışmasıdır. Bizi desteklemeleri bizi mutlu ediyor" dedi.

Muhabir: Mustafa Kurt/ Güç Gönel

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alanya'da Mahkumlar Maç İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement