Alanya'da Yaşayan Yabancıların Emeği 'Tekerlekli Sandalye' Oldu - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Yaşayan Yabancıların Emeği 'Tekerlekli Sandalye' Oldu

Alanya\'da Yaşayan Yabancıların Emeği \'Tekerlekli Sandalye\' Oldu

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün 'Onlar bizim hemşehrimiz' projesi kapsamında Alanya'da düzenlenen organizasyonlardan elde edilen gelirle alınan 32 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı.

06.03.2012 15:24

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün 'Onlar bizim hemşehrimiz' projesi kapsamında Alanya'da düzenlenen organizasyonlardan elde edilen gelirle alınan 32 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi, Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, Yabancılar Meclisi ve Patika Derneği ile Mahmutlar Kültür Merkezi tarafından Alanya'da düzenlenen Noel Pazarı, Yeni Yıl Konseri ve balodan elde edilen gelirle 32 tekerlekli sandalye alındı.

Tekerlekli sandalyeler sahiplerine Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam merkezi'nde dağıtıldı. Patika Derneği Başkanı Levent Benal, organizasyonlardan elde edilen gelirle alınan tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu ise, Noel Pazarı ile başladığımız organizasyonların devamı gelecek dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur ise ilçede yaşayan engelli vatandaşların engelini bir nebze de olsa kaldırabildikleri için sevinçli olduklarını belirtti. Merkez Valisi ve Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Başkanı Can Direkçi de Alanya birlik ve beraberlik örneği sergiliyor. Kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri biraraya gelerek sahip oldukları dinamikleri birleştirerek böylesine güzel bir ortam hazırladılar. Herkese teşekkür ediyorum diye konuştu. Konuşmaların ardından tekerlekli sandalyeler engellilerin ailelerine dağıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Yaşayan Yabancıların Emeği 'Tekerlekli Sandalye' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement