Alanya Üniversiteye Fetö Operasyonu: 40 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Alanya Üniversiteye Fetö Operasyonu: 40 Gözaltı

Alanya Üniversiteye Fetö Operasyonu: 40 Gözaltı

Alanya Üniversiteye FETÖ operasyonu: 40 gözaltıULUSLARARASI Antalya Üniversitesi'ne (UAÜ) FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, akademik ve idari kadrodan 40 kişi gözaltına alındı.

05.08.2016 12:23

Alanya Üniversiteye FETÖ operasyonu: 40 gözaltı

ULUSLARARASI Antalya Üniversitesi'ne (UAÜ) FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, akademik ve idari kadrodan 40 kişi gözaltına alındı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında UAÜ'ne sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. İdari ve akademik kadrodan 40 kişi gözaltına alındı. Evlerinde ve ofislerinde arama yapılan 40 kişi, sağlık kontrolünün ardından Serik İlçesi'ndeki gözaltı merkezine götürüldü.

SGK ESKİ İL MÜDÜRÜ DE GÖZALTINDA

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eski Antalya İl Müdürü Selim Erol da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sabah saatlerinde gözaltına alındı. Selim Erol Serik'teki gözaltı merkezine götürüldü.

ALTSO BAŞKANI ŞAHİN SERBEST

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 29 Temmuz'da tutuklanan Alanya Ticaret Odası Başkanı (ALTSO) Mehmet Şahin, avukatlarının bir üst mahkemeye itirazı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Başkan Mehmet Şahin'in avukatları Fatih Barcın ile Gamze Gargı Çolak'ın 4 Ağustos günü tutukluluğa itiraz dilekçesi bir üst mahkeme tarafından kabul edildi. Gece yarısı serbest bırakılan Başkan Şahin, Alanya'da büyük bir kalabalık tarafından davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Anıt Meydanı'nda toplanan kalabalık, Başkan Şahin'i tezahüratlar eşliğinde omuzlarda demokrasi nöbetinin tutulduğu Atatürk Anıtı önüne götürdü.

Başkan Şahin'le aynı zamanda tutuklanan İlçe eski Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Kutlu ile İlçe eski Emniyet Müdürü Erkan Dur da sabah saatlerinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Üniversiteye Fetö Operasyonu: 40 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement