Alerjik Rahatsızlıklara Karşı Doğru Çamaşır Bakımı Şart - Son Dakika
Güncel

Alerjik Rahatsızlıklara Karşı Doğru Çamaşır Bakımı Şart

Alerjik Rahatsızlıklara Karşı Doğru Çamaşır Bakımı Şart

Bingo Parfümsüz Sıvı Deterjan, hassas ciltlerin, alerjik bünyelerin ve kokusuz temizlik isteyenlerin imdadına yetişmeye devam ediyor!

01.04.2014 12:25

Türkiye'de ilk kez ve sadece Bingo tarafından üretilen Bingo Parfümsüz Sıvı Deterjan, hassas ciltlerin, alerjik bünyelerin ve kokusuz temizlik isteyenlerin imdadına yetişmeye devam ediyor! Bingo Parfümsüz Sıvı Deterjan, parfümsüz, boyasız ve hipoalerjenik formülüyle Dünya Alerji Haftası'na girdiğimiz şu günlerde alerjik hastalıklara ve astıma karşı tüketicileri uyarıyor.

Anneler Dikkat!

Türkiye'de 20 bin çocuk ile yapılan araştırmada her 6-7 çocuktan birinde astım, her 10 çocuktan birinde alerjik nezle ve her 20 çocuktan birinde egzama görüldüğü ortaya çıktı. Alerjik hastalıkların görülme sıklığı sadece Türkiye'de değil bütün dünyada artıyor. Gerekli önlemler alınmazsa bu rahatsızlıkların önümüzdeki yıllarda daha da artacağı öngörülüyor.

Temizlik kokusu derken

Kadınlar her ne kadar yıkadıkları çamaşırların kokusu ile mutlu olsa ve temizliği kokuyla bağdaştırsa da, söz konusu alerjik rahatsızlıklar ve hassas cildi özen gerektiren bir çocuk olduğunda koku öncelik olmaktan çıkıyor.

Tüketicilerin ihtiyaçları ve değişen talepleri doğrultusunda geliştirilen Bingo Parfümsüz Sıvı Deterjan, dermatolojik olarak onaylanmış, parfüm ve boya içermeyen içeriği ile hassas ve alerjik bünyelere özel olarak üretildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alerjik Rahatsızlıklara Karşı Doğru Çamaşır Bakımı Şart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement