Ali Aksöz; 'Gamsız Hayat' ile 'Erken Yatan Tavuğa' Döndüm - Son Dakika
Güncel

Ali Aksöz; 'Gamsız Hayat' ile 'Erken Yatan Tavuğa' Döndüm

Ali Aksöz; \'Gamsız Hayat\' ile \'Erken Yatan Tavuğa\' Döndüm

Oyuncu Ali Aksöz, 'Gamsız Hayat' dizisindeki dövüş sahnelerinin en iyi biçimde çekilmesi için büyük çaba harcadıklarını, oyunculuğa başlamadan önce saat 05.00'teki uyku saatini son dönemde 24.00'e çektiğini anlatırken, "Erken yatan tavuğa' döndüm" diye espri yaptı.

05.12.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Ali Aksöz, 'Gamsız Hayat' dizisindeki dövüş sahnelerinin en iyi biçimde çekilmesi için büyük çaba harcadıklarını, oyunculuğa başlamadan önce saat 05.00'teki uyku saatini son dönemde 24.00'e çektiğini anlatırken, "Erken yatan tavuğa' döndüm" diye espri yaptı.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında Ali Aksöz ile yapılan röportaj yayınlandı. Ali Aksöz, 'Medcezir 'den sonra 'Gamsız Hayat' dizisinde canlandırdığı 'Mert'in biraz sert, karakteri güçlü ve sevdiklerine çok bağlı olduğunu, önemli gördüğü insanları koruma ve kolladığını söyledi. Canlandırdığı 'Mert'teki sevdiklerini sahiplenme duygusunun kendisi için de geçerli olduğunu anlatan Ali Aksöz, "Onun kadar sinirli değilim, öfkemi kontrol etmede daha başarılıyım. Onun dışında kendim ile Mert arasında çok fazla paralellik çizemiyorum. Bazen eleştirsem de sevdiğim bir karakter oldu" dedi. Aksöz, kavganın oldukça stresli olduğunu, sette bazen saatlerce kavga sahneleri çekmek durumunda kaldığını, estetik ve inandırıcılık açısından iyi iş çıkarmak çok çalıştıklarını söyledi.

"CEYDA ATEŞ ÇOK PROFESYONEL"

Dizide 'Ela' karakterini canlandıran Ceyda Ateş'i daha önceden tanımadığını ancak, profesyonelliğinden çok etkilendiğini anlatırken, şunları anlattı:

"İlk bölümdeki bar sahnesinde Ceyda'nın gözüne cam parçası kaçtı. Gittik hastaneye ve döndü. Normalde ben nazelin bir insan olmama karşın çalışmazdım. Ama o döndü sete ve sahnelerini bitirdi. Çalışmaya devam etti. Bu kadar profesyonel bir insandan söz ediyoruz. Son derece enerjisi yüksek dünya tatlısı çok iyi harika bir insan kendisi. Böyle bir partner ile çalıştığım için çok şanslıyım."

"DÜNYAYI DOLAŞIRDIM"

Ali Aksöz, oyuncu olacağına dair daha önceden hiçbir hayal veya planı olmadığını, üniversitede medya iletişim sistemleri alanında eğitim gördüğünü anlatırken şöyle dedi:

COLUMBIA LAW SCHLOON HEDEFI

"Daha bilimsel bir şey yapmak istedim; sosyal antrepoloji masteri yaptım. Sürekli dünyayı dolaşıyordum. Kopenhag'a taşındım, bir süre orada daha sonra Amsterdam'da yaşadım, gittim New York'a taşındım. İki seneye yakın orada kaldım. Aslında amacım; Pulitzer ödülünü veren Columbia Law School'da doktora yapmaktı. Son ana kadar olacak gibiydi. Ancak olmadı. Legal olarak orada kalabilmek için bir yandan da öğrenci vizesine ihtiyaç duyuyordum. New York Film Akademi'ye girdim. Senaryo okudum. Buradaki eğitim bittikten sonra İstanbul'a döndüm. ABD'deki kriz ortamı vardı ve ben sürekli para harcıyordum. Çünkü iş yoktu. Buraya geldiğimde de bir ajansa yazıldım ve ondan sonra 'Galip Derviş'in ilk bölümü geldi. Orada ilk bölümde isimsiz eski bordo bereli bir suikastçıyı oynadım. Bu performansım veya deneme çekimindeki performanstan olsa gerek beni Medcezir'e uygun görmüşler. Orada Çağatay'ın ağabeyi'Kenan Koper' rolünde oynamaya başladım. Çağatay Ulusoy ile çok iyi anlaştık. Hala da anlaşıyoruz tabii. Ama uzun süredir konuşamıyoruz."

"TAVUK GİBİ ERKEN YATAN İNSANA DÖNÜŞTÜM"

Aksöz, uykuyu sevmediğini, aktörlük yapmadan önce saat 05.00'ten önce uyumadığı halde uyku saatini ancak 02.00'ye çektiğini, çekimlerden çok yorulunca gece yarısı uyumaya başladığını anlattı. Ali Aksöz, "Tavuk gibi erken yatan bir insana dönüştüm. Uyumak güzel ama çok özel bir bağ yok aramızda. 10 saat uyumazsam olmaz diyen bir insan değilim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ali Aksöz; 'Gamsız Hayat' ile 'Erken Yatan Tavuğa' Döndüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement