Ali Altay, Gazianteplileri Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Ali Altay, Gazianteplileri Coşturdu

Ali Altay, Gazianteplileri Coşturdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Şenliklerine bu yıl ünlü sanatçı Ali Altayı'da bir konser verdi.

06.08.2011 15:02

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında ünlü pop müzik sanatçısı Ali Altay'ın 100. Yıl Kültür Parkı içersi Amfi Tiyatroda verdiği konsere çok sayıda Gaziantepli katıldı.

Cem Karaca ve değerli müzik ustalarının unutulmaz parçalarından oluşan bir repertuar seslendiren sanatçı Kültür Parkı İçi Anfi Tiyatroyu dolduran Gazianteplilere keyif dolu anlar yaşattı.

Annesi'nin Gaziantepli olduğunu belirten Ünlü Sanatçı Ali Altay, "Gaziantep'in unutulmaz ramazan geleneklerini tekrar bizlere kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanım Dr. Asım Güzelbey'e çok teşekkür ediyorum. Gaziantepli hemşerilerimle buluşmaktan büyük gurur duyuyorum. Bu konser bana kısa geldi, başka bir etkinlikte sizlerle daha uzun bir arada olmak istiyorum." dedi.

Sanatçı Ali Altay'a verdiği muhteşem konserden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kültür Müdürü Hülya Yıldız, etkinliğin anısına sanatçıya plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Altay, Gazianteplileri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement