Ali İsmail Korkmaz Davası İçin Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ali İsmail Korkmaz Davası İçin Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı

Ali İsmail Korkmaz Davası İçin Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı
12.05.2014 08:53

Eskişehir’deki Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne ilişkin Kayseri’de görülecek dava öncesinde Adliye Sarayında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Eskişehir'deki Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne ilişkin Kayseri'de görülecek dava öncesinde Adliye Sarayında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Sabah saatlerinden itibaren Adliye Sarayı önünde polis barikatlar kurdu. Çevre illerden de getirilen takviye ekipler ile Adliye Sarayı çevresinde polis adeta etten duvar ördü. Çıkacak olaylara müdahale etmek için TOMA'lar ve itfaiye ekipleri de hazır bekletiliyor.

Eylemciler ise Adliye Sarayı'na yaklaşık 200 metre uzaklıkta oluşturulan alanda bekletiliyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ali İsmail Korkmaz Davası İçin Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı - Son Dakika


Advertisement