Ali İsmail Korkmaz'ın Annesi: 'Ali'nin Canı Bu Kadar Ucuz Olmamalıydı' - Son Dakika
Güncel

Ali İsmail Korkmaz'ın Annesi: 'Ali'nin Canı Bu Kadar Ucuz Olmamalıydı'

Ali İsmail Korkmaz davası sonrasında dışarıda açıklama yapan anne Emel Korkmaz, “Ali’nin canı bu kadar ucuz olmamalıydı” diyerek karara tepki gösterdi.

21.01.2015 11:59

3. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği karardan sonra adliye çıkışında açıklama yapan anne Emel Korkmaz, “Bukadar ucuz olmamalıydı. 19 yaşındaki bir çocuğu zulmedip öldürüyorlar ve 10 yıl hapis cezası veriyorlar. Bu mu bu ülkenin adaleti, bu ülkedeki adalet bu mu? Bütkün dünya gördü Ali’nin nasıl katledildiğini, ben bu güne kadar bakamadım. Bu kadar ucuz olmamalıydı Alinin canı. Benim beklediğim sonuç bu değildi” dedi.

Baba Şahap Korkmaz ise, “ Kanımız dondu. Sistem öyle bir sistem ki düpedüz katili hırsızı kolluyor mağduru daha fazla mağdur ediyor. Tahliyeler birebir skandal” değerlendirmesini yaptı. 

Ailenin avukatlarından Ayhan Erdoğan, “Kasten tekmeleyerek acı çektiren insanlar bu gün adeta mükafatlandırılmıştır. Biz bu davanın takipçisi olacağız. 3’te ikisini yatacaklar. Yargıtay’da kasten adam öldürmeden hüküm verilmesini istiyoruz” diye konuştu.

ALİ GÖÇ-ALPARSLAN ÖTÜKEN-MEHMET GÖK-OLCAY DÜZGÜN 

Ali İsmail Korkmaz\'ın Annesi: \'Ali\'nin Canı Bu Kadar Ucuz Olmamalıydı\'
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ali İsmail Korkmaz'ın Annesi: 'Ali'nin Canı Bu Kadar Ucuz Olmamalıydı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement