Ali Öztunç'tan Mehmet Özhaseki'ye: "Sende Vicdan Yok. Sen Vicdansızsın, Sen Siyasetten Dolayı Kalbini Karartmış Birisin" - Son Dakika
Güncel

Ali Öztunç'tan Mehmet Özhaseki'ye: "Sende Vicdan Yok. Sen Vicdansızsın, Sen Siyasetten Dolayı Kalbini Karartmış Birisin"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “İşleri halen daha algı belediyeciliği. İşleri hâlâ çalışıyormuş gibi yaparak devam ettirmek” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye; “Hani ‘nerede’ diye soruyorsun ya, git çadır kentlere bak bakalım kim yapmış su ve kanalizasyon işlerini? Git Maraş’a sor, Maraş’ta çadır kentlere git. Sokaklara çık bakalım… Ama sende vicdan yok. Sen vicdansızsın, sen siyasetten dolayı kalbini karartmış birisin” diye yanıt verdi.

11.03.2023 23:37  Güncelleme: 23:49

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, "İşleri halen daha algı belediyeciliği. İşleri hala çalışıyormuş gibi yaparak devam ettirmek" diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye; "Hani 'nerede' diye soruyorsun ya, git çadır kentlere bak bakalım kim yapmış su ve kanalizasyon işlerini? Git Maraş'a sor, Maraş'ta çadır kentlere git. Sokaklara çık bakalım… Ama sende vicdan yok. Sen vicdansızsın, sen siyasetten dolayı kalbini karartmış birisin" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "İşleri halen daha algı belediyeciliği. İşleri hala çalışıyormuş gibi yaparak devam ettirmek" diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye tepki gösterdi.

Öztunç, sosyal medya hesabından "AKP'li Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ta CHP'li belediyelerin olmadığını iddia etmiş. Oysa ilçelere gitse, sokağa çıksa Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni her yerde görürdü. Bunların kulağı var duymaz, gözü var görmez" notu ile bir video yayınladı. Söz konusu videoda Öztunç, şunları söyledi:

"SEN SİYASETTEN DOLAYI KALBİNİ KARARTMIŞ BİRİSİN"

"Mehmet Özhaseki gözün var görmüyor, kulağın var duymuyor. Bak şu an Ekinözü'ndeyiz. Ekinözü'nden çadırkente giden güzergahtaki tüm su işini ASKİ yapıyor; yani Ankara Büyükşehir Belediyesi. Hani 'nerede' diye soruyorsun ya, git çadırkentlere bak bakalım kim yapmış su ve kanalizasyon işlerini? Git Maraş'a sor, Maraş'ta çadırkentlere git. Sokaklara çık bakalım. Ankara Büyükşehir var mı, yok mu? İzmir Büyükşehir  var mı, yok mu? Burası Ekinözü. İşte bu çalışma Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çalışması. Ama sende vicdan yok. Sen vicdansızsın, sen siyasetten dolayı kalbini karartmış birisin.

NE OLMUŞTU?

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 9 Mart'ta, AFAD'ın Hatay'daki Afet Koordinasyon Merkezi'nde AKP'li belediye başkanları ile bir araya gelmişti. Özhaseki, CHP'yi ve CHP'li belediyeleri eleştirerek şunları söylemişti:

"Onların koca koca belediyeleri, son seçimlerden sonra 40-50 bin kişi işe alındı, yarısını buraya getirseler ya. İnsanlar çalışsınlar burada. Geçen Adıyaman'dan arıyor Mehmet Sekmen Bey, bizim Erzurum Belediye Başkanı'mız orada görevli, 'Falan belediye geldi, 80 100 kişiler, yanlarında 50 tane kamera var. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Allah ıslah etsin bunları. İşleri halen daha algı belediyeciliği. İşleri hala çalışıyormuş gibi yaparak devam ettirmek. Bölgeye gelip, resim verip sanki oradaki acıyı paylaşıyormuş gibi yaparak bırakıp gitmek, insani bir davranış olmasa gerek. Bunlar bizim için bir üzüntü kaynağı."

Ali Öztunç\'tan Mehmet Özhaseki\'ye: "Sende Vicdan Yok. Sen Vicdansızsın, Sen Siyasetten Dolayı Kalbini Karartmış Birisin"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ali Öztunç'tan Mehmet Özhaseki'ye: 'Sende Vicdan Yok. Sen Vicdansızsın, Sen Siyasetten Dolayı Kalbini Karartmış Birisin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement