Aliağa, Radyo Nostaljisini TV'de Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Aliağa, Radyo Nostaljisini TV'de Yaşadı

Aliağa, Radyo Nostaljisini TV\'de Yaşadı

TRT Müzik kanalı tarafından her hafta bir başka ilçeden canlı yayınlanan "Radyo Günleri İzmir" programının son durağı Aliağa oldu.

13.12.2013 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT Müzik kanalı tarafından her hafta bir başka ilçeden canlı yayınlanan "Radyo Günleri İzmir" programının son durağı Aliağa oldu. Aliağa Belediyesi ile TRT Müzik kanalı işbirliğinde Aliağa'dan canlı yayınlanan program, yoğun bir katılımla gerçekleşti. 90 dakika boyunca Türk Sanat Müziği keyfini program çekiminde yaşayan ilçe halkına, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz da eşlik etti.

BAŞKAN OĞUZ VE ALİAĞALI MUSİKİ SEVERLER ŞARKILARA HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİ

1960-70'li yılların Radyolu günlerini yeniden yaşatan formatı ile büyük ilgi gören program Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi'nden yayınlandı. Programa Türk Sanat Müziğinin seçkin sesleri Ebru Temur Muharremoğlu, Turgay Kızıltuğ, Hülya Mutlu Erdem ve Okan Uslu konuk olarak katıldı. Program başlamadan dakikalar önce izleyici koltuğunda yerini alan Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve Aliağalılar, yıllarca TRT Radyolarında keyifle dinlenen ve müzik severlerin gönül telini titreten şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

PROGRAM EKİBİNE ALİAĞA'DA YOĞUN İLGİ

Aliağa Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür eden Program sunucusu Okan Uslu, Aliağa seyircisi ile kucaklaşmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Ekip, program sonunda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşırken, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, programa katılan sanatçılara ve yapım ekibine tek tek teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağa, Radyo Nostaljisini TV'de Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement