Alibeyköylü Öğrencilerden Öğretmenlerine Müzik Şöleni…

Eyüp Belediyesi, Öğretmenler Günü Dolayısıyla İlçedeki Öğretmenlere Uluslararası Fuar Kongre Ve Kültür Merkezi Feshane'de Bir Akşam Yemeği Verdi.
Eyüp Belediyesi, Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki öğretmenlere Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi Feshane'de bir akşam yemeği verdi.
Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan ve İlçede görev yapan öğretmenler ile aileleri katıldı. Öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün kutlandığı gecede Kaymakam Osman Kaymak ve Milli Eğitim Müdürü Erdoğan, eğitime olan katkılarından dolayı Başkan İsmail Kavuncu'ya teşekkür etti.
Alibeyköy Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri müzik grubu geceye katılan konuklara muhteşem bir konser verdi... Gecede Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerini eserlerini seslendiren öğrenciler, tek kişilik performanslarıyla da büyük alkış aldı.
ALS'ye Yenildi Ama öğrencileri Onu Unutmadı
Öğretmenleri sadece bir günle değil, ömrümüz boyunca anmamız gerektiğini belirten Başkan İsmail Kavuncu, uzun yıllar Eyüp'te öğretmenlik yapan, ALS hastalığına yakalandıktan sonra öğrencilerinden uzak kalan ve kısa bir süre önce vefat eden Halil Koka'ya saygıyla andıklarını kaydetti.
Başkan sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz geleceğimizi, yavrularımızı öğretmenlerimize emanet ettik... Onlar bu değerli hazineyi nakış gibi işleyerek, yetiştiriyorlar...
Çocukların aileden sonraki ilk yuvası okullarıdır. Onlara sahip çıkan, kol kanat geren ve bilgiyle donatan öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz... İlçemizdeki tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin mutlu ve huzurlu bir eğitim dönemi geçirmeleri için Belediye olarak elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz."