Allıanz Gençleri Bayern Münih Takımıyla Buluşturuyor - Son Dakika
Güncel

Allıanz Gençleri Bayern Münih Takımıyla Buluşturuyor

Allıanz Gençleri Bayern Münih Takımıyla Buluşturuyor

2. Allianz Gençler Münih Futbol Kampı'na katılım için başvurular 18 Mart 2013 tarihinden itibaren başlıyor.

12.03.2013 13:48

14-16 yaşları arası dünyanın bir çok ülkesinden gençlerin bir araya geldiği 2. Allianz Gençler Münih Futbol Kampı'na katılım için başvurular 18 Mart 2013 tarihinden itibaren Allianz Türkiye'nin resmi Facebook sayfasında başlıyor. Yarışmayı kazanan gençler FC Bayern Münih futbol takımı ile profesyonel futbolun büyüleyici dünyasını tecrübe ederken, heyecan verici futbol akademisinin bir parçası olma fırsatını yakalayacaklar.

Geçen sene Allianz Türkiye adına ülkemizden 3 gencin katıldığı, bu yıl ikincisi düzenlenen "Allianz Gençler Münih Futbol Kampı"na katılmak için Allianz Türkiye'nin Facebook sayfasını beğenmek ve futbol tutkusunu anlatan bir fotoğraf paylaşmak yeterli. Allianz, yaşları 14-16 arasında değişen gençlere futbol dünyasının liderlerinden FC Bayern Münih takımının deneyimli futbolcuları ve ekibiyle buluşma fırsatı sunarken, futbolun büyüleyici dünyasını tecrübe etmelerini sağlıyor. Allianz'ın faaliyet gösterdiği 25 ülkeden gençleri bir araya getiren kamp Münih'te 6 günlük fantastik bir futbol macerası sunuyor.

İki aşamalı olarak uygulanan yarışma 6 hafta boyunca sürerken, tamamlanan etapların ardından Eski Milli Futbolcu Metin Tekin ve Spor Yazarı Okay Karacan gibi isimlerden oluşan jüri elemesinden geçen 3 katılımcı, finali Münih'te düzenlenecek olan Allianz Gençler Münih Futbol Kampı'na katılma hakkı kazanacak. FC Bayern'in antrenman sahasında FC Bayern genç takımlarının resmi antrenörleri ile birlikte yapılacak futbol eğitimi, FC Bayern'in yıldız oyuncuları ile tanışma, Allianz Arena'da maç izleme, stadyumun içini ziyaret etme ve Münih şehir turu gibi bir çok fırsatlarını yakalayacaklar.

Allianz Futbol Akademisi Facebook Uygulamasının tüm katılım ve kullanım koşullarını detaylı olarak Allianz Türkiye facebook sayfasından bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Allıanz Gençleri Bayern Münih Takımıyla Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement