Alman Büyükelçiliği'den Akut'a Destek - Son Dakika
Güncel

Alman Büyükelçiliği'den Akut'a Destek

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği, AKUT'a, köpek eğitim malzemesi, köpek taşıma römorku, lojistik amaçlı çadır, emniyet ve güvenlik malzemesi ile çeşitli teknik malzeme ve ekipman yardımında bulundu.

16.12.2015 15:18

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği, AKUT'a, köpek eğitim malzemesi, köpek taşıma römorku, lojistik amaçlı çadır, emniyet ve güvenlik malzemesi ile çeşitli teknik malzeme ve ekipman yardımında bulundu.

AKUT İskender Iğdır Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, AKUT'a ufak çaplı da olsa bir destekte bulundukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Erdmann, bilgi birikiminden yola çıkarak AKUT'a desteği uygun gördüklerini anlattı.

AKUT Başkanı Nasuh Mahruki de Almanya Büyükelçisine teşekkür ederek, "Bizim açımızdan çok gurur verici bir şey. Özellikle Büyükelçilik nezninde AKUT'un bu şekilde taktir ve destek görmesi çok önemli. Üzerimizde AKUT logosu ve Türk bayrağının yanı sıra BM logosu da taşıyoruz. Dolayısıyla AKUT küresel bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Mahruki, Alman Büyükelçisi Erdmann'a teşekkür belgesi takdim etti. Büyükelçi Erdmann, AKUT'un lojistik merkezini gezerken, K9 Köpekli Arama Birimi'nin arama-kurtarma tatbikatını da izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alman Büyükelçiliği'den Akut'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement