Alman Işid Militanından, Ülkesine Terör Tehdidi - Son Dakika
Güncel

Alman Işid Militanından, Ülkesine Terör Tehdidi

Alman Işid Militanından, Ülkesine Terör Tehdidi

Alman stern dergisi, IŞİD hakkında yazdığı kitap için geçtiğimiz Aralık ayında Suriye ve Irak'ta IŞİD militanlarıyla görüşmeler yapan terör uzmanı ve yazar Jürgen Todenhöfer'in Alman IŞİD'ci Christian Emde ile yaptığı söyleşiyi haberleştirdi.

15.01.2015 15:46

Alman stern dergisi, IŞİD hakkında yazdığı kitap için geçtiğimiz Aralık ayında Suriye ve Irak'ta IŞİD militanlarıyla görüşmeler yapan terör uzmanı ve yazar Jürgen Todenhöfer'in Alman IŞİD'ci Christian Emde ile yaptığı söyleşiyi haberleştirdi.

Avrupa'yı bir gün mutlaka ele geçireceklerinden emin olduklarını belirten Christian Emde, İslam'ı kabul etmeyen ya da IŞİD'e haraç vermeye yanaşmayan herkesi öldüreceklerini anlatırken "150, 200 ya da 500 milyon kişi ölmüş, bunun önemi yok" dedi.

"ALMANYA İSLAM'LA SAVAŞ HALİNDE"

Almanya'nın İslam dini ile savaş halinde olduğunu öne süren Emde, "Alman devleti İslam'la uzun süreden bu yana savaşıyor. Çok uzun süreden bu yana. Bu nedenle Almanya terör eylemlerinin Almanya'da da yapılacağından emin olmalı" sözleriyle Almanya ve Avrupa'yı tehdit etti.

"TARİHTEKİ EN BÜYÜK DİNİ TEMİZLİK"

Suriye ve Irak'ta IŞİD'in üst düzey yetkilileriyle görüşen Jürgen Todenhöfer, görüşmeler sonucunda edindiği izlenimleri, "IŞİD dini temizliğe hazırlanıyor" ifadeleriyle dile getirdi. IŞİD'in hedefinin sadece Ortadoğu ve dünyayı ele geçirmek olmadığını kaydeden Todenhöfer uyarırken, "IŞİD insanlık tarihinin en büyük 'dini temizliğini' yapmaya hazırlanıyor" dedi. - Dortmund

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alman Işid Militanından, Ülkesine Terör Tehdidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement