Almanya, Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'un Atlarına Uygulanan Kısıtlamaları Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Almanya, Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'un Atlarına Uygulanan Kısıtlamaları Kaldırıldı

Almanya, Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov\'un Atlarına Uygulanan Kısıtlamaları Kaldırıldı

Almanya, Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'a ait atların yarışmalarda kazandıkları zaferlere koyduğu kısıtlamayı kaldırdı.

18.11.2014 15:45

Almanya, Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'a ait atların yarışmalarda kazandıkları zaferlere koyduğu kısıtlamayı kaldırdı.

Almanya yarış turnuvasının organizatörleri Baden-Baden'de düzenlenen yarışlarda Avrupa Birliği'nin yaptırım listesine dahil olan Çeçenistan Devlet Başkanı'nın Zazu adlı atının kazanması halinde ödül verilmeyeceğini bildirmişlerdi. Aynı kısıtlama Kadirov'a ait 'Dashing Home' adlı ata da uygulandı. Bunun dışında yaptırımlar yüzünden Zaza ve Dashing Home'in ihtiyaçlarına para ayrılamayacağı belirtilmişti. Instagram hesabından açıklama yapan Kadirov şu ifadeleri kullandı:

"Sonunda mantık siyasi entrikalardan üstün geldi. Almanya, Zazu ve Dashing Home'in hızlı toynakları ve kalpleriyle kazandıkları paraların ihtiyaçları için kullanmaya başladı ve hesaplarına parayı yatırdı. Hatalarını fark etmeleri ve düzeltmeleri çok hoş." - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya, Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'un Atlarına Uygulanan Kısıtlamaları Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement