Almanya'da PKK Üyesi Olmakla Suçlanan Bir Kişi, Hakim Karşısına Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Almanya'da PKK Üyesi Olmakla Suçlanan Bir Kişi, Hakim Karşısına Çıkarıldı

Almanya'da terör örgütü PKK'ya üye olmakla suçlanan bir kişinin, bugün Stuttgart Eyalet Yüksek Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarıldığı bildirildi.

14.08.2013 17:39

Almanya'da terör örgütü PKK'ya üye olmakla suçlanan bir kişinin, bugün Stuttgart Eyalet Yüksek Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarıldığı bildirildi.

Mahkemenin basın bürosundan yapılan açıklamada, PKK'nın gençlik örgütüne üye olmakla suçlanan bu kişinin, 20 Temmuz 2011'de İsviçre'de yakalandığı ve 1 Kasım 2012'de Almanya'ya iade edildiği belirtildi.

Federal Savcılığın açtığı ve 6. Ceza Dairesi'nde görülen davada sanık, yasaklı yabancı terör örgütüne üye olmakla suçlanıyor.

35 yaşındaki sanığın, terör örgütünün eğitimlerinde yer aldığı ve örgüte sempatizan kazandırmaya çalışmakla da suçlandığı açıklandı.

Bundan bir ay önce yine aynı mahkeme, iki PKK üyesine 3,5 yıl ceza vermişti. - Berlin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almanya'da PKK Üyesi Olmakla Suçlanan Bir Kişi, Hakim Karşısına Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement