Alo 155'te Kopartan Diyaloglar - Son Dakika
Güncel

Alo 155'te Kopartan Diyaloglar

Bursa'da 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarlar, fıkraları aratmıyor.

25.02.2013 21:33  Güncelleme: 21:34

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü bünyesindeki '155 Polis İmdat' hattındaki görevliler, özel empati dersleri alırken arayan bazı kişilerin oldukça ilginç ifadeleri olduğu ifade edildi.

"TRENİN HAVALANDIĞI YERDEYİM"

Hasarlı trafik kazasında karışan Karadenizli bir kişi aradığı hattaki görevli memura, "Bana arkadan çarpan araç kaçtı. Şu anda yolun ortasında trenin havalandığı yerdeyim" diyerek Yıldırım'daki Bursaray'ın viyadüke çıktığı bölgeyi anlatmaya çalıştı.

Görevli memurun kaçan aracın plakasını almak istemesi üzerine 'B' harfini söyleyemediği için, "Niye anlamıyorsun 'sert P' memur bey 'sert P" yanıtı verdiği dikkat çekti.

"BİRLİKTE DÖVSEK OLUR MU?"

Merkez Osmangazi İlçesi'nden arayan bir kadın ise sabah işe giderken kimliği belirsiz bir kişi tarafından taciz ve takip edildiğini anlatırken, "1 metre boylarında sümsük bir herif, beni takip ederken sizi arasam ekip gönderseniz birlikte adamı dövsek olur mu?" dediği dikkat çekti.

"SOKAK ORTASINDA TABUT VAR"

Arayan bir başka kişi, evinin kapısının önünde 3 günden bu yana üzeri kapalı bir tabut bulunduğunu belirtirken, "İçine bakmaya korkuyoruz. Gelip bunu buradan kaldırın" isteğinde bulundu.

"RIZA BABA YOK MU?"

Bazı arayanların da 'Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinin amiri 'Rıza Baba' (Zafer Ergin) ile konuşmak istediklerini belirterek, "İhbarımı sadece Rıza Baba'ya yaparım, olayları sadece o çözüyor" dediği kaydedildi.

Alo 155\'te Kopartan Diyaloglar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Alo 155'te Kopartan Diyaloglar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement