Alper Yine Hamileyim' - Son Dakika
Güncel

Alper Yine Hamileyim'

Alper Yine Hamileyim\'

İNGİLTERE'nin başkenti Londra'nın Edmonton bölgesindeki Millfield Theatre'de tek kişilik komedi oyunu 'Alper Yine Hamileyim'i sahneleyen Alper Kul, Londralı tiyatroseverler tarafından büyük ilgi gördü.

18.11.2018 13:19

İNGİLTERE'nin başkenti Londra'nın Edmonton bölgesindeki Millfield Theatre'de tek kişilik komedi oyunu 'Alper Yine Hamileyim'i sahneleyen Alper Kul, Londralı tiyatroseverler tarafından büyük ilgi gördü. 400 kişilik salonun tamamen dolduğu oyunda babalığı öğrenme sürecinde yaşadıklarını mizahi dille anlatan sanatçıyı gördüğü ilgi memnun etti. İki bölüm halinde sunulan oyun bir saat 45 dakikadan fazla sürdü.

21 ARALIK'TA ROTTERDAM'DA

Kendisinin yazıp yönettiği ve oynadığı oyunu oğlunun yetişme sürecinde yaşadıklarından meydana getirdiğini belirten sanatçı "Gözlemlediğim bu hikayeleri anlatmasam olmazdı. Süreç içerisnde eşim tekrar 'hamile' kaldı. Bu kez atladığım konuları da ekleyerek 'Alper yine Hamileyim' adı altında yeni bir oyun yazdım. Gecedeki atmosfer çok içten ve sıcaktı. Oyuna acaba Türkçemi anlayabilirler mi? çekincesiyle başladım ama gördüm ki Türkçeyi benden daha iyi anlıyorlar. Oyunu 21 Aralıkta Rotterdam'da da sahneleyeceğiz" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Alper Yine Hamileyim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement