Alsancak Aikido Okulu İlk Dersini Yaptı - Son Dakika
Güncel

Alsancak Aikido Okulu İlk Dersini Yaptı

Alsancak Aikido Okulu İlk Dersini Yaptı

"Aikido" ya olan ilgi doğru eğitmenlerin yönetiminde olduğu müddetçe, gün geçtikçe artacaktır.

23.03.2012 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün Türkiye'nin bir çok noktasında yapılan "Aikido" ya olan ilgi , emin adımlarla ilerleyen öğrenciler ve doğru eğitmenlerin yönetiminde olduğu müddetçe, gün geçtikçe artacaktır.

Türkiye'nin önemli Hocalarından 6.Dan Mustafa Aygün önderliğinde kurulmuş olan United Aikido Organisation (UAO) (www.unitedaikido.org) bünyesinde 1999 yılından beri çalışmalarına devam eden İZMİR AİKİDO OKULU (www.izmiraikidookulu.org) Alsancak Bölgesinde de bir nokta oluşturdu. Enercix Wellness Studio'da başlatılan çocuk ve büyükler için aikido derslerine yoğun talep olması bekleniyor.

Özgür Öztop (1.dan) eğitmenlik yapacağı Alsancak Aikido Okulu ilk dersini Bornova ve Hatay Aikido Okullarının desteği ile yaptı. İzmir Sorumlusu Umut Kösemen (2.dan) verdiği ders ile başlangıç yapan Alsancak Aikido Okulu sıcak atmosferi ve ulaşım kolaylığı ile İzmir'da aikido severler için popüler bir mekan olmaya aday.

" United Aikido Organisation (UAO) okullarımızda eğitim felsefemiz farkındalık ve keşfetmek olarak tanımlanmıştır. Bu bağlamda Alsancak halkını ücretsiz deneme dersine bekliyoruz." diyen Özgür Öztop tüm yaş gruplarının aikido yapabileceğini ve bir süre sonra aikidonun hayat felsefesine dönüşerek kişiye yararının artacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alsancak Aikido Okulu İlk Dersini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement