Altay'da transfer yasağı kaldırılmamasına rağmen kadrodan 6 oyuncunun gönderilmesi camiada tedirginlik yarattı.
Devre arasına girmeden forvetler Tahir ve İlyas'la, sonrasında ise Fatih ve Ozan'la yolları ayıran siyah beyazlılarda Halil ile Osman'ın kiralık listesine konulmasıyla 6 oyuncu kadrodan elenmiş oldu. Semavi'nin ayrılmak istediğini, Mikail'i de teknik direktör Serhat Güller'in istemediğini hatırlatan taraftarlar. "Yönetim ateşle oynuyor" yorumunda bulunduar.
Göztepe'de forma giyen eski oyuncusu İsa Akgöl'e olan 200 bin TL'lik borç nedeniyle transfer yasaklısı olan Altay'da Adanasporlu Tiago'nun 75 bin dolarlık alacağı bulunuyor. Göksel Akıncı'nın 2011-12'den kalma 79 bin TL alacağının Yargıtay tarafından onandığı, kulübe yeni bir yasak gelebileceği öğrenildi.
Başkan Aslan Savaşan, "Sadece İsa'ya olan borç nedeniyle yasak var. Önümüzdeki hafta transferin önünü açıp takviyelerimizi yapacağız" derken, yönetim yeni bir yasağın gelmemesi için dua ediyor. - İzmir
Son Dakika › Güncel › Altay Ateşle Oynuyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?